oblak 350 Napisano Jul 27, 2016 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa krpljenjem karbona. Imam pukotinicu duzine 3-4 cm . Da li neko zna nekog u Bdg ko bi mogao da mi popravi ostecenje da se ne bi sirilo dalje. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Jul 27, 2016 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan www.dp.rs www.bgmodelshop.com Ne znam kakav deo je u pitanju, mozda bi mogao sa unutrasnje strane da uradis sloj poliestera. Ovi verovatno klepaju po usima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Jul 28, 2016 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan www.dp.rs www.bgmodelshop.com Ne znam kakav deo je u pitanju, mozda bi mogao sa unutrasnje strane da uradis sloj poliestera. Ovi verovatno klepaju po usima. Moze sa unutrasnje, nije nesto preterana vazna zavrsna obrada. A ova varijanta da se kupi u spricu epoxi loctide pa sam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Jul 28, 2016 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Скоро сам имао слични проблем са задњим карбонским блатобраном имао сам пукотину 5цм... Кад сам га монтирао морао сам да га мало скратим око једног дела,остала су ми два мала парчета карбона...радио сам са двокомпонентним лепком,прво сам налио лепак,па преко тога карбонску плочицу (и на њој лепак наравно) и после тога опет лепак преко,за сад не мрда...за викенд идем на дужу вожњу па ћу видети....мада нема то где да мрдне.Али мислим да без ојачања преко саме пукотине не вреди било шта радити. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...