CAJA 1171 Napisano Jul 10, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kožna jakna za motor marke lookwell u dobrom stanju, poseduje sve skidajuće protektore zip za kopčanje sa pantalonama kao i luftere ispod pazuha koji se otvaraju/zatvaraju za toplije vreme. Urađena je od kvalitetne kože koja nigde nije flekava, iscepana i slično(nije padano). Piše da je veličine 54/44 XL ali čisto radi poređenja osoba sa slike je visoka 180cm i ima 83kg a bila bi idealna ua nekog malo sitnijeg.Ali proverite date dimenzije sa nekom vašom jaknom,u sličaju da ne odgovara možete vratiti paket a ja ću vama novac. DIMENZIJE: Širina ramena - 52Dužina jakne napred od donjeg dela kragne-47Dužina jakne nazad celom dužinom-60Dužina rukava spolja od šava ramena do zgloba- 64Grudi od pazuha do pazuha-57Polu obim skroz dole 50 ali moze da se razvuceZa više informacija slobodno pitajte. Ja je cenim 40e moj broj telefona je 065 576 12 04 (Poziv, Viber, SMS) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Avgust 2, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno može i jeftinije,stvarno dobra jaknica za ove novce! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...