bata gpz 5 Napisano Mart 28, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ko ima zzr-a 600 E u delovima.NErado bi mu dao nek`e pare za sl. delove. ;D Treba mi desni deklovi,"nosac nogostupa-desni" (ploca s desne strane na kome je kocioni cilinder.fudaster,...) i ako ima desni auspuh (auspuh menjam zato sto je izgreban) auspuh dolazi u obzir samo ako je neogreban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 28, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam zaboravio. Zamolicu,samo najbolje farbare da mi se jave.Potrebno je da se ofarba .... Na slici je leva strana,nemam sliku s desne strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Mart 28, 2008 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Havarisani sa foruma ima neke delove motora probaj kod njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 28, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam nekoliko ponuda,ali su bili modeli D.Hvala Vam. Evo malo da olaksam,posto se na predhodnim slikama ne vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 28, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan dekli pase i od D modela, nego ti hoces da bude sto noviji.. priznaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Mart 29, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Slicno izgledaju agregati i od D modela i od E modela, ali nisu isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 29, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan izvini bato... :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 29, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan izvini bato... :-( Nista. ;D ...znam..hteo si da tvoj bude lepsi.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 30, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne vozim ti ja te krawasakije viže (nažalost :-[ ). a onal moj je svakako lepši! ;D havarisani ako možeš napiši mi detaljnije razlike između D i E modela, može i na pp. interesuje me jer sam stvarno mislio da su isti. hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Agregati isti izgledaju spolja, ali ne pasu neki delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam rasklopio menjac. ;D I prezadovoljan sam. Samo da podsetim.Kad sam kupio motor imao je problem kad ulazi u prvu (sa tim sam smarao sve koje sam video ;D) i iz trece mi je ponekad vracao u drugu.Sto me je mnogo nerviralo.Pa sam tu trecu uglavnom ignorisao.Ili sam je jako kratko vozio ili preskakako. Da nisam pao,ko zna kad bi to uradio.Ovako,kad sam morao da skinem dekl onda je krenulo..... ;D Ajde da skinem lamele i korpu (tu mi se desi glupost i pukne mi srce korpe,kad sam odvrtao cenralnu maticu ) .Barkocis mi je pomogao mnogo.Hvala .E onda dodjem na ideju da izvadim selektor......,mozda je on sjeban. Moram da skinem karter.A da bi skinuo karter,moram da skinem grane,A da bi skinuo grane,moram da skinem oba hladnjaka. I normalno prvo oklop. Kad sam sve to skinuo.Izvadim selektor (kao nov ;D ),ali viljuske...nisu vise nove Zadovoljan sam,sto nije nesto vise. ;D Bice to dobro. Napisao sam ovo,zato sto su mi majstori (necu da ih imenujem) za ovo trazili 400-500 evra. :o Prica majstorska je,da motor mora da se vadi napolje.Pa da mi oni ucine i nadju drugi menjac 200-250 evra i td..... Ako imate slican problem na vasem motoru,a necete da se mastite,vi idite kod majstora. Jos jednom da se zahvalim na pomoci i trudu Barkocisu,Havarisanom,Ra$i i RAJI. Jos uvek aktuelni oni "gore" delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam kupio motor imao je problem kad ulazi u prvu (sa tim sam smarao sve koje sam video ;D) i iz trece mi je ponekad vracao u drugu.Sto me je mnogo nerviralo e hvala bogu da si to sredio, sad mogu normalno da dođem kod tebe bez prethodne psihičke pripreme za priče - "znaš malo mi trzne kad ubacim u prvu, aj vidi ti, jel osećaš? šta bi to moglo bitio?" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam kupio motor imao je problem kad ulazi u prvu (sa tim sam smarao sve koje sam video ;D) i iz trece mi je ponekad vracao u drugu.Sto me je mnogo nerviralo e hvala bogu da si to sredio, sad mogu normalno da dođem kod tebe bez prethodne psihičke pripreme za priče - "znaš malo mi trzne kad ubacim u prvu, aj vidi ti, jel osećaš? šta bi to moglo bitio?" ;D ;D ;D ....e Bozeeee....sledeci put cu "napujdati" psa na njega.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan onog tvog krvoločnog zlatnog retrivera od 6 meseci. nemoj molim te! :D :D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan onog tvog krvoločnog zlatnog retrivera od 6 meseci. nemoj molim te! :D :D ;D ;D ;D ;D ...8 meseseci,ne smanjuj...vidi joj se krv u ocima.. :D ;D ;D ;D Necemo vise u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam narucio nove viljuske (po 70 evra) ;D Deklovi mi vise netrebaju.I to sam nasao,Polovno ( 60 evra) ;D Nosac nogostupa-narucio, polovan .Javice mi cenu. Ostalo je, da cekam 15 dana :'( i da se ofarba, to sto je izgrebano. Posle samo da sve to "spakujem". Hocu da promenim lanac i lancanike (nemora jos,al`hocu... ;D ). Jos u glavi imam,i promenu ulja u stapovima,antifriz,ulje u motoru i filter,ublazivac u zadnjem tocku,.... ;D Bice....bombonica.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan nesto sam razmisljao u vezi viljuski. trebalo bi postaviti pitanje zbog cega su otisle viljuske?znaci postaviti neku dijagnozu. cim imaju riseve po sebi znaci da ih je nesto guralo,a to su zubcanici od odredjenih brzina. ja mislim da je tebi otisla recimo neka brzina.zasto?pa zato sto ti izbacuje iz neke odredjene brzine i zatim... zubcanik prilikom ispadanja iz brzine se naslanja na viljusku,i vrsi neki odredjeni pritisak na nju,zatim viljuska na selektor,i tu dolazi habanje. ukoliko ti je ostecena neka odredjena brzina,ti postavis nove viljuske,i sta se desava? i dalje ce izbacivati iz te brzine,mozda ne tako lagano,kao do sada zbog novih viljuski,ali hoce,dok se malo i te nove viljuske ne ostete. ajde sto si narucio viljuske,svakako ti trebaju,ali proveri kakve su ti brzine,mislim da u tom grmu lezi zec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam gledao.Ni jedan zupcanik nema ni jedno ostecenje.Merio sam kanale u koje ulaze viljuske.Imaju 5.15 mm.I to je dobro. Mislim da je predhodni vlasnik voleo voznju na zadnjem.... Sva sreca, izgleda to nije dugo radio. Neznam,mogu samo da predpostavljam.Ali,dobro je.I ubedjen sam,da sa promenom viljuska,cu resiti problem. Ceo dan razmisljam,samo o motoru.I o ovoj jbn drzavi u kojoj sve moras da cekas.I ovako svaki deo placamo skuplje,nego sto je to preko.I jos moramo da cekamo 15 dana,da ti isporuce. Stvarno mi je muka.I ovi sto drze prodavnice i servise.Niko nece da ulozi neku ozbiljniju lovu. I da se opredele za proizvodjaca.Najvaznije je da su svi oni "ovlasceni serviseri",a to sto ti prodje pola sezone u cekanju delova,to nije bitno. Kad god mi trebaju neki delovi,zeludac mi se prevrne.Nezalim pare.Vec ovaj ustaljeni protokol za nabavku delova. 2000 telefonskih poziva,objasnjavanja (svi su "profi"-"molim vas broj sasije") I onda posle broja sasije,Bata mora da spakuje delove u torbu i da tegli "da moze majstor da uporedi" :-X Stvarno sam popizdeo,po neznam koji put. Necu vise da kuckam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 8, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da kupujes ublazivac u zadnjem tocku, onaj tvoj nije tolko los, a za luft imam "uradi sam" resenje, mislim da sam ti pricao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da kupujes ublazivac u zadnjem tocku, onaj tvoj nije tolko los, a za luft imam "uradi sam" resenje, mislim da sam ti pricao.. Vec sam narucio. ;D Znam za tu "doradu". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nisam nasao nosac fudastera. Nemogu da verujem.Nigde nema polovan.Zamolio sam i majstor Jocu.Cimao se na sve strane i nema.Stankara takodje nemoze da nadje. Neznam gde vise da trazim. Jos cu sutra da sacekam.Stankara mi je obecao da ce jos nekoga da pozove,ako i taj nema,narucicu nov. Ako neko ima ovaj nosac neka mi se javi.Ili ako zna nekoga da ima. Ponuda traje jos samo danas. ;D Nemogu vise,smorio sam se.Kao da vozim avion iz cetrdesetprve,pa nema delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 18, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan e moj bato, samo preko grane, a stankara bolje da ti ne nabavlja jer ce cena verovatno da bude do jaja (moje iskustvo u vezi cepa za hladnjak-termostat), pogledaj cene na ebay-u a imas i www.bike-teile.de, mi smo uzimali za nas zzr isto to ali u kompletu sa jos nekim delovima tako da ne znam tacnu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 18, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Nebojim se cene.Samo da ga ima. Mislim da nemoze da bude skuplji od 100 evra nov(kod nas). Nasao sam ga preko za 70 evra nov.Neznam koliko uzimaju da posalju.Maximalno 20%. Neznam ni sta sam cekao do sad.Al` su me ponele price "to kupi polovno.Nema potrebe da narucujes novo....." E sad`,ti isti sto su me savetovali,nemogu da nadju nigde. Vec po neznam koji put ponavljam.Kad god sam hteo da prodjem malo jeftinije tj. da ustedim,uvek sam "puko". U ovom slucaju,gubim vreme zbog par desetina evra. :o Evo sada cu narucim i zavrsim s tim. Javljam koliko sam platio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano April 18, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno zasto nisi pozvao Saleta iz Trstenika, javio mu fabricki kod dela i za 10 dana montirao nosac na motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 18, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Do 25. treba da mi stignu ostali delovi,koje sam narucio. I onda sam mislio,ima vremena,nacicu.A sada vidim da necu naci. ;D Lalajko,molim te,ako ti nije tesko posalji mi broj Saletov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...