bdada 14412 Napisano Jul 27, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 3, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali samo u magli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Avgust 3, 2016 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ali samo u magli. Neće da bidne. Zadnje svetlo za maglu - samo po magli ili kako to zakon maglovito definiše: Задње светло за маглу употребљава се само по магли или у случају смањене видљивости. Prednja svetla za maglu - po nahođenju (nije propisano). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 4, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan E onda nista. Samo znaj da u BiH traze 50 ako ti je nahodjenje da upalis kad magle nema. A mozda i u nekim drugim kraljevstvima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Avgust 4, 2016 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Mile, vidiš i sam da svaki drugi dan po jedan vozač motora zagine zbog ne ustupanja prednosti. 50 ili koliko god se nagodiš (a u kraljevstvu je sve na dogovor) je daleko bolje nego naslovna uloga u crnoj hronici. Živeti nije besplatno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Avgust 4, 2016 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dva topa napred u zutoj boji Do sad me niko nista nije pitao niti zaustavio, po celom balkanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Avgust 4, 2016 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @Mazak Pa podeli malo iskustvo, praktične informacije. Gde si kupio ? Original žuto staklo ili folija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Avgust 4, 2016 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio ih sa motorom. Prethodni vlasnik ih montirao. Beli ledovi sa zutim plasticnim poklopcem. Mislim da nemam sliku ali ako nadjem stavljam Upadljivi po danu, po noci ne mozes da ih ne vidis. Definitivno vredi i po reakcijama vozaca primecujem da me lakse uocavaju. Bela svetla se po danu lako utope u okolinu ma koliko su jaka. Ljudsko oko i mozak su nauceni da traze i registruju promene u prostoru pa sve sto je drugacije privlaci paznju. Najbolji primer za to su razlicito obucene devojke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Avgust 4, 2016 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Dobio ih sa motorom. Prethodni vlasnik ih montirao. Beli ledovi sa zutim plasticnim poklopcem. Mislim da nemam sliku ali ako nadjem stavljam Upadljivi po danu, po noci ne mozes da ih ne vidis. Definitivno vredi i po reakcijama vozaca primecujem da me lakse uocavaju. Bela svetla se po danu lako utope u okolinu ma koliko su jaka. Ljudsko oko i mozak su nauceni da traze i registruju promene u prostoru pa sve sto je drugacije privlaci paznju. Najbolji primer za to su razlicito obucene devojke Jedino amandman na navedeni primer. To je obrnuto proporcionalno. Što više farova na motoru - to uočljiviji. Što manje garderobe na devojci - to uočljivija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Avgust 4, 2016 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan ok, da ne trosim onda na svetla razna nego da skinem zenu i vozam je iza Bocco, razmisli malo o toj ideji, da ne bude bumerang. Šta ti (ja, mi, ..) vidiš(imo) kada ugledamo obnaženu ženu. Ništa sem nje ! Ni levo ni desno; pogled šara samo pedalj-gore, pedalj-dole oko centra kružnice (aka pupak). Ponekad ne vidimo ni onog mrgodnog trokrilnog ormana sa kojim šeta ulicom. Tipičan slučaj za objasniti pojavu - Target Fixation. A poznato je da dotična pojava objašnjava da se vozilo kreće ka tački koji smo fiksirali pogledom. Da li zaista želiš da se sva vozila kreću Ka Tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Avgust 4, 2016 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne tako. Onda imas problem sa fokusiranjem objekta i postajes meta Migavac ili rotacija na hitnoj je primer promene. Da bi privukao paznju ucesnika u saobracaju on menja intezitet svetla, remeti okolinu i mozak detektuje taj poremecaj. Englezi predlazu i blage korekcije pravca kako bi svetlo motora menjalo poziciju i na taj nacin vozac privukao paznju vozaca ispred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 5, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan .... Živeti nije besplatno. Jel' to Andric? Odlicno. Daklem potpuno se slazem, samo sam se ne slozio da je skroz legalno. A i na motoru je puno manji rizik da ti traze tih 50 jer ni sami ne znaju da li to tako treba ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 5, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A jel trepere naizmenicno kao kod pandura? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...