Lazar07 2 Napisano Jul 2, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav izLeskovca.Moje ime je Lazar Stojanovic i imam 14 god. Ovde sam zato sto me mnogo zanimaju motori i jedva cekam priliku da polazem trenutno nemam-o dvotockasa ali je kupovina u skorijem planu.Inace u mojoj porodici su se motori mnogo vozili i pomogli mom tati da postane majstor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 2, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Lazare. Samo polako i ne preko reda motore, već kreni da voZikas ono na sta imaš pravo i tako redom. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
csaba p 2 Napisano Jul 6, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Male Pijace Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao i ja sam tada zavoleo motore uh davno bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...