tmax 0 Napisano Jun 19, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Marko iz Brckog, imam 18 godina dugo vas pratim i odlucio sam napokon da se i ja registrujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Jun 20, 2016 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar84 0 Napisano Jun 23, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od Aleksandra NS.. Od danas registrovan :-).. Kad vec pisem, interesuje me da li neko zna dobrog majstora za kineske skutere u NS? Oterao sam motor kod jednog nazovi majstora i nesto je uradio sa sajilom od gasa, i sada mi je brzina manja za 20-30km/h.. Ako neko ima majstora svog i zna da je ok, znacila bi mi adresa ili broj, da resim ovaj problem.. Sportski pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...