vvdaniel 95 Napisano Jun 10, 2016 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Interesu je me ovako kako treba da se poveze automat led zmigavca. Kupio sam sa tri izlaza, a kad sam hteo da zamenim vidim da je na mom motoru automat sa 2 izlaza. Jel moze to da se nabudzi nekako ili moram kupovati automa sa dva izalaza. Na starom automatu imam oznaku B i L. A novovom +, -, i B. Ako neko zna nek pomaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZooM 8 Napisano Jun 10, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nece moci taj, i kad budes nasao originalni moras zameniti sijalicu na instrument tabli da i ona bude led jer ti nece migavac raditi, a mozes i da je izvadis ako ne budes nasao i ona ce raditi. Послато са HTC Desire 320 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Jun 10, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto uzeo sa 3 izvoda,- spojis na masu i sve sljaka kako treba. Pre toga sam porucio sa 2 izvoda automat i zezao me je,nije hteo da prekida,samo su goreli migavci i to bas slabo. B i L ces videti koje su,i da okrenes nista neces zeznuti,a i meni je na fabrickom automatu pisalo koja je koja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Znaci na - stavim sa akumlatora -, na B stavim stavim B a L stavim na +? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...