Berko Biker 0 Napisano Jun 9, 2016 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kawasaki Klx 650 ako nako prodaje nak mi se javi il nek me nazove na broj 063-8955970 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 9, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Imaš Fibrin ovde na oglasima. Odličan primerak ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Berko Biker 0 Napisano Jun 9, 2016 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, pogledacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Berko Biker 0 Napisano Jun 9, 2016 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaš Fibrin ovde na oglasima. Odličan primerak ! Hvala druze, pogledacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 9, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu ! Oglas je malo "potonuo" jer vlasniku nije zapelo za kintu pa ga ne podiže non-stop. Gledaj tu negde 6.,7. stranu. Meni ni iz džepa ni u džep, cena možda jeste malo jača, ali koliko sam video nema nikakvih daljih ulaganja, tako da je više nego opravdana. A i daje čovek brdo nekih gedžeta i raznih džidža-bidža uz njega ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 16, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan I šta bi ? Jesi l' kupio na kraju ? Baš u vreme kada si ovde postavio da kupuješ "iskrsnuo" je jedan KLX na oglasima polovni-automobili, i vidim naredni dan ga nema ... Jesi l' njega pazario ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Berko 2 Napisano Jun 1, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: Padina Motocikl: Kawasaki KMX125 / KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Berko 2 Napisano Jun 1, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: Padina Motocikl: Kawasaki KMX125 / KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.6.2016. at 16:17, RaS je napisao: I šta bi ? Jesi l' kupio na kraju ? Baš u vreme kada si ovde postavio da kupuješ "iskrsnuo" je jedan KLX na oglasima polovni-automobili, i vidim naredni dan ga nema ... Jesi l' njega pazario ? On 16.6.2016. at 16:17, RaS je napisao: I šta bi ? Jesi l' kupio na kraju ? Baš u vreme kada si ovde postavio da kupuješ "iskrsnuo" je jedan KLX na oglasima polovni-automobili, i vidim naredni dan ga nema ... Jesi l' njega pazario ? Da uzeo je moj burazer bio je na oglasima dan ili dva A sad ja trazim sa za sebe klx-a pa visim na forumu , tak sad vidim tvoj odgovor posle 2godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 1, 2018 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ništa strašno, dešavalo se da ljudi ovde odgovaraju na postove u temama starim i po pet i više godina... ti si makar vaskrsnuo svoju... I za dve godine svašta može da se desi... Evo ja sam na primer od jahača KLX-a za to vreme prvo spao na kinesko magare od 125 kubika, a nakon toga i njega prodao, i od tada okrećem pedale jbg. Elem, klx koji je onda bio moj od pre neki dan je ponovo u oglasima, čisto da znaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Berko 2 Napisano Jun 5, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: Padina Motocikl: Kawasaki KMX125 / KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan On 1.6.2018. at 23:53, RaS je napisao: Ništa strašno, dešavalo se da ljudi ovde odgovaraju na postove u temama starim i po pet i više godina... ti si makar vaskrsnuo svoju... I za dve godine svašta može da se desi... Evo ja sam na primer od jahača KLX-a za to vreme prvo spao na kinesko magare od 125 kubika, a nakon toga i njega prodao, i od tada okrećem pedale jbg. Elem, klx koji je onda bio moj od pre neki dan je ponovo u oglasima, čisto da znaš... Bas taj i gledam svidja mi se al niako da odem da ga vidim, po opisu mi izgleda super, videcemo mozda sad za vikend odem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...