Mind Resetting 442 Napisano Jun 8, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, Posto sam prodao motor prilicno ne nadano, ostalo je par stvari koje sam porucio u medjuvremenu, pa koga zanima ide povoljno na PP ili 0631040744: 1. Zadnje kocione plocice zapakovane, danas su stigle od Bere, neka bude 15e https://www.louis.de/artikel/trw-bremsbelaege-roller-offroad-organ-mit-abe/10045170?searchButton=&filter_article_number=10044234 2. Vizir od Ivana, sa srafovima za montazu, neka bude 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Jun 8, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan paše li vizir za 3TB Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jun 8, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Vizir se montira na plastiku fara sa 4 srafa, iskreno nisam siguran za 3TB ali posto je ista armatura ispod i isti instrument klaster 99% mislim da moze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Octobar 25, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ova tema ostala otvorena, obe stvari poklonjene kolegi. Zivi bili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...