Jump to content

Moto Zajednica

30.03.2008. voznja do Dače . . . pa i dalje

Recommended Posts

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Neki načelni plan izgleda ovako: polazak sa petlje oko 9 , idemo preko beočina, čota do rume, zatim šabac pa u bjeljinu , ko ide iz bg jer vidim da ima zainteresovanih možemo se naći na pravcu za šabac iznad auto puta bg-zg , svakom slučaju što je više ljudi to bolje. Za dogovore gde se nalazimo mislim da je najbolje de se čujemo telefonom.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Ja sam izgleda ocistio nedeljni termin tako da idem 99%. Nalazimo se u NS i idemo zajedno jedan deo puta. Ja sa Josephom idem do Nestina uz Dunav. Hocemo da napravimo par fotki i da malo istrazimo taj deo posto smo prosli put imali kisu pa nismo bas mnogo toga videli. Kasnije se nalazimo negde u Bijeljini... mozda u PUB-u ili kod Dace.

Dogovoricemo se u subotu telefonom.

• Svrati ponekad, 274 postova

Ja sam izgleda ocistio nedeljni termin tako da idem 99%. Nalazimo se u NS i idemo zajedno jedan deo puta. Ja sa Josephom idem do Nestina uz Dunav. Hocemo da napravimo par fotki i da malo istrazimo taj deo posto smo prosli put imali kisu pa nismo bas mnogo toga videli. Kasnije se nalazimo negde u Bijeljini... mozda u PUB-u ili kod Dace.

Dogovoricemo se u subotu telefonom.

mozda u PUB-u ili kod Dace. ne mozda,i ne ili vec obavezno,kod mene je sve spremno pice meso stolovi a zare se prihvatio kuvarskog dijela

nemojte se iznenaditi ako slucajno i ja banem na vrata Dacinog puba  ;)

sasa napravi iznenadjenje zaprasi u subotu obezbedjeno spavanje jelo pice i garaza za motor

Neki načelni plan izgleda ovako: polazak sa petlje oko 9 , idemo preko beočina, čota do rume, zatim šabac pa u bjeljinu , ko ide iz bg jer vidim da ima zainteresovanih možemo se naći na pravcu za šabac iznad auto puta bg-zg , svakom slučaju što je više ljudi to bolje. Za dogovore gde se nalazimo mislim da je najbolje de se čujemo telefonom.

samo vodite racuna da ne izgubite puno vremena na putu,ja znam da je i to i te kako uzivanje ali nisam sa vama i cekam vasa zato pozurite

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Evo da prijavim Djuku i mene. Samo da se dogovorimo za mesto skupljanja u NS-u.

Mi smo mislili da krenemo iz NS u 9h da bi stigli i da uzivamo u voznji i da usput i zalutamo par puta  :D a da opet oko podneva budemo kod Dace.

Mesto sastanka je miseluk, ili ako vam je lakse neko drugo mesto.

Sta vi mislite kako bi stigli u NS, koje vam vreme odgovara? Na miseluku cemo se naci i sa Josephom i Quasaarom i ostalima s ove strane planine

samo vodite racuna da ne izgubite puno vremena na putu,ja znam da je i to i te kako uzivanje ali nisam sa vama i cekam vasa zato pozurite

E pa pazi kad ovo pitanje nisam dosad postavio  ::)

Daco, kad ocekujes da stignemo do tebe? Mi smo racunali oko podneva (pustamo te da se lepo naspavas  ;D)

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Samo da potvrdim da dolazimo i moj drugar i ja. Sad smo se sve dogovorili. Samo ne znam ni kad krecemo ni kojim putem idemo. Vazno je da smo u 12h kod Dace  :)  A mozda ja krenem i sutra pa nocim u Bjeljini. Vidimo se

Ajd da se prebrojimo...

Za sada su najavili da ce doci :

1. Grof (potvrdio)

2. JosephB (potvrdio)

3. Quasaar (potvrdio)

4. Markone (potvrdio)

5. Bata (potvrdio)

6. Samuraj (potvrdio)

7. Kawa (potvrdio)

8. Jole (Kawin drug) (potvrdio)

9. Symon

10. GordanMG

11. Yoman

12. Sasha, Vesna

13. Castor

14. Pablo

15. Sasa Umag

16. Buca (potvrdio)

17. M1losh (potvrdio)

18. Djeneral, Federfufna (potvrdio)

Nego, jos naravno nisu svi potvrdili dolazak pa se nadam da cemo se ipak videti. Mislim da nas je 99% sigurnih desetak.

Bilo bi dobro da potvrdimo ko ce doci cisto da bi dogovorili mesta za sastanak uz put.

Za Novi Sad je mesto sastanka miseluk u 9h, samo da vidimo gde i kada sa ostalima  8)

Samo da potvrdim da dolazimo i moj drugar i ja. Sad smo se sve dogovorili. Samo ne znam ni kad krecemo ni kojim putem idemo. Vazno je da smo u 12h kod Dace  :)  A mozda ja krenem i sutra pa nocim u Bjeljini. Vidimo se

Ako hoces znaci u 9h na miseluku se nalazimo pa idemo dalje. Posto nas iz NS krece 6+ onda mozemo zajedno. Jedino je plan da idemo malo naokolo da bi nam put bio lepsi  ;D

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

18 to jos nije 20 morate uz put naci bar jos dvoicu

A da nadjemo DVE umesto dvojice?  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja