Lepi Dzov 230 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Здраво свима бајкерима! Моје име је Стево Јовићевић, имам 42 годне, скупљам салвете и сличице и волим све што воле млади... Шалим се (за салвете и сличице). Профа сам у школи (онај што носи пиштаљку) и одбојкашки тренер... БГД - Видиковац... Напокон одвојих 'времена' за мотор и сад само да нађем неког финог трансалпа... Пааа ако неко има неки очуван предлог за усвојити... не гине му ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 2, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppavle 3 Napisano Jun 3, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Prolom Banja, Beograd Motocikl: Yamaha DT 125, Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, добродошао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 3, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Здраво свима бајкерима! Моје име је Стево Јовићевић, имам 42 годне, скупљам салвете и сличице и волим све што воле млади... Шалим се (за салвете и сличице). Профа сам у школи (онај што носи пиштаљку) и одбојкашки тренер... БГД - Видиковац... Напокон одвојих 'времена' за мотор и сад само да нађем неког финог трансалпа... Пааа ако неко има неки очуван предлог за усвојити... не гине му ! Posto si mi komsija Vidikovcanin,verovatno mi znas i skolskog Vladimira Vladisavljevica,trenera,veliki pozdrav... ako treba nesto tu smo...doduse nemam transalpa,al raspitacemo se...Stavi koliko para si spreman da izdvojis... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Jun 3, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sashac, знам ко је Владисављевић... стара кајла! Хвала на добродошлици. Увек треба нешто (највише савети и искуства да не би луњао). Треба да набављам опремицу (кацигу, јакну, рукавице...) и практично крећем од нуле, па ако неко има неки предлог где шта да набавим нека помаже. Знам да треба да уђем у радњу и тражим најскупље и мало вероватно да ћу да погрешим. Ал' ми пос'о так'и да морам другачије... Нисам гадљив на нешто половно али толико тога има да појма незнам шта је ок... А за трансалпа би издвоио око 3 сомића... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Рођени, није срамота признати да сакупљаш салвете. Него, 'е л' имаш за размену салвете из серије "Зимска Олимпијада '84 Сарајево" са Вучком (оном маскотом, а не овим.... знаш ким)? А овако - добродош'о. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Jun 3, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Боље вас нашао... Немам Зорге, али отворићу четворе очи, па ако искочи нека први ћеш сазнати... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 4, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 7, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega po pistaljki i buduci, po odluci da zajases motor i da te boli.. za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jun 7, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Jun 7, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega po pistaljki i buduci, po odluci da zajases motor i da te boli.. za sve Хвала колега! Ма боле ме одавно, ал' сам био пешак, а сад оћем да ме боле на нивоју..! Има нас колега по пиштаљци изгледа подоста овде..? (мис'им на дифовце - не на саобраћајце) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Jun 7, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Bojssa i tataenozec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sashac, знам ко је Владисављевић... стара кајла! Хвала на добродошлици. Увек треба нешто (највише савети и искуства да не би луњао). Треба да набављам опремицу (кацигу, јакну, рукавице...) и практично крећем од нуле, па ако неко има неки предлог где шта да набавим нека помаже. Знам да треба да уђем у радњу и тражим најскупље и мало вероватно да ћу да погрешим. Ал' ми пос'о так'и да морам другачије... Нисам гадљив на нешто половно али толико тога има да појма незнам шта је ок... А за трансалпа би издвоио око 3 сомића... Јакна и рукавице набављени, захваљујући гос'н колеги Луцку Владану..! Још само кацига, мотор и све остало... Биће ваљда до зиме. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...