LuckyVladano 5073 Napisano Jun 1, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban za poznanicu jednoiposoban uredan stancic do nekih 200-tinak eu. Pozeljno negde gde ima zgodan GSP prevoz do Makedonske ulice. Zovite na telefon moje supruge (da neki ne pomisle da trazim stan za svalerku ), molim da zovete u neko pristojno vreme. Broj je 065 824 3918 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 1, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pomislili vec 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 1, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mala dopuna: mozda bi moglo i do 250, ali u svakom slucaju odgovaraju joj samo ili Vracar, ili Palilula. Razlog ovog oglasa je sto moj drugar, vlasnik stana, iz odredjenog razloga zeli sto pre da oslobodi svoj stan, a stanarka koja je tu godinama, je bila jaaako korektna, pa hoce da joj pomogne da sto brze nadje drugi stan. @Endurac & ostali: tacno sam znao da ce neko da to pomisli. Koja ste vi banda.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Jun 2, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Učiteljsko naselje jok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14845 Napisano Jun 2, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Endurac & ostali: tacno sam znao da ce neko da to pomisli. Koja ste vi banda.... Pa sad,mozda se na "suprugin" broj javi podstanarka,nisi ostavio fb profil pa da znamo,jelte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E, ne smeta mi zezanje, ali ajde da se javi i neko ko izdaje gajbu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @ Aleksa: ne na zalost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Da si rekao jednosoban... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8143 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 1708 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan E, ne smeta mi zezanje, ali ajde da se javi i neko ko izdaje gajbu... Laki, javiće vam se moj šurak (ili je već zvao juče) - preko leta su u Igalu, izdaju sobe, a znam da im ovih dana izlaze podstanari iz stana u BG-u, ugao Strumičke i Vojislava Ilića.... Divni, normalni ljudi pa ako i podstanarka bira stanodavca mislim da neće pogrešiti, naravno - ako je i ona takva. Pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...