max80 2872 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan POLAZAK :25 JUN-a - 2016. (SUBOTA) DESETA PO REDU"BAJK ROK MISIJA 2016" UVEK UZ BRAĆU!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Konačno su organizatori istakli obaveštenje za Bajk Rok Misiju. Na put se ide dakle za mesec dana pa eto prilike da pre toga malo razmenimo iskustva, informišemo zainteresovane kolege za ovo dešavanje, napravimo neki dogovor.... UVEK UZ BRAĆU!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 26, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Kao i prosli put idemoooo Od Raske do prelaza postavljen nov asfalt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bude motorista obicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svake godine, idemo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bude motorista obicno? Na kraju na zbornom mestu u Kosovskoj Mitrovici bude oko 400-500 motora. Govorim u poslednjih par godina. Pre toga je bilo i više. Neko krene ranije, neko se priključi koloni usput, pošto dolaze kolege iz svih krajeva Srbije i regiona. Ima dosta ljudi koji tamo idu tradicionalno svake godine i to je baš jako jezgro, tako da se nadam da će ove godine biti i veći broj od gore pomenutog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2676 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bude motorista obicno? Ako i ti budes isao, bice nas vise. Vukovi tradicionalno krecu dan ranije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Lepo..... mislim da cu vam se prikljuciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jbt. sad sam pogledao par klipova na youtube...... najezio sam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 26, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dam jedan predlog svim kolegama koji su u nedoumici dal da dodju na Bajk Rock Misiju ili da odu na neku voznju tamo negde.Na putu do Kos.Mitrovice odakle god da se krene ima dosta toga da se obidje tako da uvek moze da se isplanira jedna lepa voznja u povratku.Navescu samo neke destinacije,Manastir Crna Reka,Manastir Sopocani i dalje da se nastavi prema kanjonu reke Uvac i tako redom prema Zlataru i Zlatiboru,endurasi mogu i na Odvracenicu na Jankov kamen pa niz Goliju ko zna gde sve mogu da stignu.Da ne zaboravim i Manastr Studenicu i isposnicu Svetog Save, pa je tu i Semetesko jezero cija se mala ostrva sama krecu po jezeru,nabrajanju nikad kraja zato ko voli i ko moze nek dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krüger 6 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Novi Sad/Berlin Motocikl: KTM 690SM Prijavi odgovor kao problematičan ...prošle godine, ulazak u grad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 26, 2016 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sto se ne propusta,tradicija koja se ne prekida nikada.... Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Maj 26, 2016 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bude motorista obicno? Ako i ti budes isao, bice nas vise. Vukovi tradicionalno krecu dan ranije. Dodjem i ja i bude nas jos vise.Vidimo sa rodjace. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Svako je dobrodosao. Ovde nije cilj promocija klubova ili tome slicno. Cilj je da se jednom voznjom u miru i ljubavi pokaze nasem napacenom narodu da nije sam. Ne ide se tamo da se divlja, k.rci i provocira. Nas dolazak vise nego bilo gde drugde znaci nasoj braci. Zato ta zahvalnost i takav docek moze samo tamo da se dozivi. Ko ima vremena i nesto para ne treba da ima dilemu. Lepa voznja, dobar provod i nezaboravno druzenje su garantovani. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2676 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bude motorista obicno? Ako i ti budes isao, bice nas vise. Vukovi tradicionalno krecu dan ranije. Dodjem i ja i bude nas jos vise.Vidimo sa rodjace. Naravno , rodbino mi to nikad ne propustamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, daleko, nije placeno gorivo, nema gratis klopa... Khmm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 26, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ako bog da ja i moj brat idemo,jel tako??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na snimku, a vi ostali vidite... uzgred, ko jednom ne ode dole moz slobodno da vozi biciklu umesto motora...i to roze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Tako je brate. Samo ja ove godine placam cevape. Moj je red. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11597 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sremci kao i uvek spremni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh kad bi se trgovao neki motor i kad bih bio kuci u to vrijeme pa da po prvi put odem sa bracom na nase Kosovo. svaka cast svima koji idu vec tradicionalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hama 10 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Normalno ko i svake godine ekipa iz bloka dolazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Maj 29, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan А каква је прича за смештај? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Smestaj je ranije bio organizovan u balonu za fudbal besplatno(vrece za spavanje, sator) i u studentskom domu oko 500 din nocenje(ogranicen broj mesta). Nazalost zbog lose organizacije toga nije bilo u prethodne 2 godine. Da li ce biti i ove nadam se da ce organizatori objaviti na vreme? Uglavnom su se ljudi snalazili pretnodne dve godine po lokalnim motelima i pansionima. Cena nocenja je oko 10e po osobi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11597 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...