DekiBiker 2 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sprint apolla u odlicnom stanju motor je bez ikakvog ulaganja. Koga interesuje neka pogleda na polovnim automobilima imaju slike i sta je radjeno. Ova slika sto sam stavio je sa mobilnog pa je malo losija. Zovite na 064 056 23 99 Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 16, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan taj auspluh je bilo muka ubaciti, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 16, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=eexkS8o0ujA dobar motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Tako je druze ali sve je tip top motor je sredjen u fulu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Maj 18, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje cena je 830 eura. Nije fiksna moze dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Maj 19, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Auu brate Vredi svaku paru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Maj 20, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Cena do nedelje je 750 eura jer su mi hitne pare treba mi auto koga interesuje nek me pozove. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...