tindirbp 289 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju vektra 1990.godiste,2.0 115 ks,limarija extra,patos skroz zdrav,grede takodje,sve sve,restajling model,utegnuta u voznji skroz,gume dobre letnje,menjac automatski koji radi odlicno,motor takodje odlican,registrovan je do 18-og maja,i plin je potrebno reatestirati,menjao bi je za neki motor,ko sta ima nek ponudi pa cu da odlucim sta cu,a moze i zamena za neki manji auto,cena za kes je 850 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 15, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi dajte mi neki moped za vektru,neki enduro ne mora biti ispravan,neki veci skuter... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 16, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hit cena 550 evra,hitno!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 22, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan autu je konacno istekla registracija...sad mi je mnogo lakse a i dzep mi je puniji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...