Mare70a 1399 Napisano Maj 8, 2016 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem pantalone sa protektorima na kolenima.Imam oko 90 kila i visok sam 180.Nosene su dva puta,prosle godine do Crne Gore i nazad i danas na turu od 200 km.Prosolog 1.maja kupljene u Berlinu u Louisu,placene 110 eur.Nema ostecenja,kao nove su.Imaju rajsfeslus koji je kompatibilan sa mojom IXS jaknom.Cena bez cenkanja 60 eur.Ne propustaju vodu niti vetar.Imaju zimsku postavu.063 53 53 10Naglasavam,nema znakova koriscenja,kao nove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 8, 2016 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Velicina 26 ,tako pise. Evonesto sam pokusavao sa metrom da izmerim pa nekome bude od pomoci. Nisam bio bas precizan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 737 Napisano Maj 9, 2016 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ne vidim dobro,koja je duzina nogavica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 737 Napisano Maj 9, 2016 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A da kako su se pokazale leti,po vrucini? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 9, 2016 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih nosio preko Vanuci aktivnog vesa koji je stvarno prijatan leti i nije mi bilo vruce. Nikad ih nisam nosio do sebe tako da ne znam kako je samo u njima.Aktivni ves koji nosim je jako prijatan i prosto hladi.Nije mi bilo vruce ni dok sedim u restoranu,kaficu.Nije da su kao sorc ali nije ni da se kuvam u njima. Sam sam merio pa dok sam se izborio sa metrom.Oko 100,102 cm je duzina nogavice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 737 Napisano Maj 9, 2016 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan jgb,kratke su mi onda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 12, 2016 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan 5.000 RSD,greota da stoje,a mogu da koriste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 20, 2016 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodate su pantalone kolegi sa foruma! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...