Mladen Miljkovic 0 Napisano Maj 7, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Varvarin Motocikl: Jawa 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte ljudi trosi 16 na 100 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 7, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Il je neko nesto petljao sa karburatorom il je los karburator il je sve rastelovano. Imao sam nekad Jawu, znala je da potrosi pet, pet ipo litara kad je cepam i po gradu, al je trosila i cetiri litre na otvorenom i to natovarena ( dve osobe i kamp oprema ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 7, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moja trošila 12 kad sam se samoučio štelovanju karburatora. Kad sam naučio, maksimalno 5.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen Miljkovic 0 Napisano Maj 7, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Varvarin Motocikl: Jawa 350 Prijavi odgovor kao problematičan jebemliga da probam stelovanje... pokajao sam se za ovo kljuse trebo sam da slusam komsiluk... preterano izbaca ulje na auspusima ,sam izbaci iz prve ,proklizava ko da ga vozim po ledu... ali jbg jesam se pokajao ali cuvacu ga i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 8, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan JAWA nije Yamaha , ali kada se dobro odrzava i nasteluje moze biti bolja od puno njih ( yamaha) koje se ne odrzavaju - kondicioniraju ! Znaci , nisu badava seviseri za odredjene brendove . Ne moze , bar ne u potpunosti svako da radi svasta . Ne mozemo svi biti SVE , i pekar i lekar i apotekar ! Daj nekome strucnom da ti sredi taj motor ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 8, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moja Jawa 350 California je trosila oko 5l mesavine, vise godina vozena bez ikakvih popravki, nista nije curelo iz auspuha niti masine, mesavina 3-4% i pun gas.. Par godina bezbriznog tandrkanja unaokolo, samo gorivo sipano, merka bila flasa od koka kole davno bese, ostala mi u lepom secanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kako prima gas, zavrnes pa cekas da se odazove ili 'rezne' odma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen Miljkovic 0 Napisano Maj 16, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Varvarin Motocikl: Jawa 350 Prijavi odgovor kao problematičan do pre neki dan isla dobro sad kad krecem u prvu kao da ne spaja lamelu mozda ulje problem ili lamela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen Miljkovic 0 Napisano Maj 16, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Varvarin Motocikl: Jawa 350 Prijavi odgovor kao problematičan eh da imam ja lovu vodio bi je na generalnu jedva se snadjem i za gorivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 16, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo u prvoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 17, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan do pre neki dan isla dobro sad kad krecem u prvu kao da ne spaja lamelu mozda ulje problem ili lamela? Možda je i trougao poluautomata ili sajla kvačila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen Miljkovic 0 Napisano Maj 17, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Varvarin Motocikl: Jawa 350 Prijavi odgovor kao problematičan Samo u prvoj? Da, krene i ide 7-8 metra i cimne kao kad naglo pustis kvacilo a vec je pusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen Miljkovic 0 Napisano Maj 17, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Varvarin Motocikl: Jawa 350 Prijavi odgovor kao problematičan do pre neki dan isla dobro sad kad krecem u prvu kao da ne spaja lamelu mozda ulje problem ili lamela? Možda je i trougao poluautomata ili sajla kvačila. menjao sam sajlu nekoliko puta stalno se kida... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 17, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan I sada lici na sajlu, zakinula se pa se ne vrati skroz. Ja bi kupio od motokultivatora i miran si (jeste dobro ste procitali od motokultivatora, te su debele i jake). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen Miljkovic 0 Napisano Maj 18, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Varvarin Motocikl: Jawa 350 Prijavi odgovor kao problematičan I sada lici na sajlu, zakinula se pa se ne vrati skroz. Ja bi kupio od motokultivatora i miran si (jeste dobro ste procitali od motokultivatora, te su debele i jake). aj da probam novu sajlu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 18, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđujem ovo za sajlu od motokultivatora. Dosta je deblja i neće se tako brzo iskidati, a Jawe su poznate po tvrđem kvačilu i vole da kidaju sajle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3448 Napisano Jun 3, 2016 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja 350TS, oko 5-6 litra potrošnja.. I tačno je da sajla kvačila ne traje dugo, mada može da se vozi i bez toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...