Cvijanović 1780 Napisano April 30, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je uslužan,i ide na moj obraz. Komšija prodaje skuter koji je 2007god.prešao je 15.000Km.On ga je kupio od prvog vlasnika sa nekih 4-5 hiljada Km.Odblokiran mu je CDI,kitovan na 70-ak ccm.Zadnje vreme ga više vozim ja i mogu da kažem da je u vožnji 100% tačan.Ima par ogrebotina(isklizao je jednom),kurbla nema funkciju,pali na anlaser ali mu treba vremena da nahvata...par sekundi vergla u prazno i bam.Cenim da je benigno,ali da ne bude posle....Odlično vuče i osim gore navedenog sve je u funkciji.Ima oba ključa....Skuter ljudski dobar. Cena 600Evra Dule 0642582423 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1780 Napisano Maj 13, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Potvrda stigla,zamenjene rolnice,svećica,saug,ulje i filter,očišćen karburator....kurbla i dalje u disfunkciji a auspuh je progoreo na jednom mestu....vrlo malo jedna tačkica.Oseća se razlika na bolje posle servisa.....Oglas neću više obnavljati i cena ostaje ista.Skuter je odličnog stanja,sa POTVRDOM i po meni,ovo je spremno za sezonu.Iskoristiću onaj dobro poznati kliše''sedi i vozi''. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1780 Napisano Septembar 20, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ODVEŽENOOOOOOOOO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...