ZeljaYZF 180 Napisano April 25, 2016 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem zensku moto jaknu, koznu ili tekstilnu, novu ili polovnu ali ocuvanu.Za visinu oko 175cm i tezinu oko 60kg.Ne znam koji je to broj, moze i neka muska jednostavnija .Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 28, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog iskustva je bolje da ti devojka/zena gleda muske jakne (zbog svoje visine). Ako hoces, najavi na moj tel 061 255 655 0 - javice ti se moj zet (ja sam na putu u DE) pa svratite da razgledate. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jonel 9 Napisano April 29, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda africa twin rd07 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja za prodaju alpinestars jaknu velicina m Послато са Lenovo A5000 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Imam koznu jaknu Harro (polovna), dobro je ocuvana. Kupio za moju gospodju, ali je slabo nosi. Mislim da bi joj zbog visine odgovaralo. Cena 4300 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 5, 2016 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima jos neka. Hvala druze ne bi ovaj fazon rokerke vec neku moderniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi sliku jakne koja bi priblizno odgovarala - ima raznih modela koji su izradjeni od razlicitih materijala i sarolikih cena (Giudici,Berik,….) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 18, 2016 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...