dvlns 14164 Napisano April 21, 2016 Ne silazi, 6099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze.... ponude ovde ili na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 22, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Raja iz mladenovca je imao po OK ceni, proveri sa nijm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14164 Napisano April 22, 2016 Ne silazi, 6099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kazu mi da nema trenutno no hvala u svakom slucaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 22, 2016 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan za kada ti trebaju? Pogledacu sutra i javljam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14164 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 6099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do 08.05. i ukoliko je cena dobra mislim da bi kupili bar 4-5 para ukoliko ima. Tako da ako si u mogucnosti da nabavis molim te napisi koji su koja je cena za jedan par i da li bi mogao da obezbedis neki popust na kolicinu i koliko? Mozda bih probao jedan par drvenih cisto da spomenem ako nabavljas. Sad sam neke iz Hein Gericke potrosio jako brzo nekako mekni su bili i samo se dezintegrisali za dva stinta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 25, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja SHIFT-ove, cena je 20 eu par. Na putu sam, ali mozes nazvati na moj br., javice ti se moj zet koji me menja. Ne znam koliko je pari jos ostalo, javite mi na PP pa cu doneti ako nadjem ako treba jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 25, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte na mene,uzeo bi jedan par... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 28, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Tu si u Beogradu. Najavis se se telefonom, odes i kupis. Nema potrebe za racunanjem osim racunanja kusura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 28, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Tu si u Beogradu. Najavis se se telefonom, odes i kupis. Nema potrebe za racunanjem osim racunanja kusura Zovem te pa cu doci... Do sada sam te u protekle 3,4 godine zvao 5 puta,jos dok si bio iznad gradske bolnice i uvek je bilo aj sutra,prekosutra za dva dana a ja ako ne kupim taj dan kad sam resio sve je neizvesno.. Mnogo auta i motora nisam kupio zbog tog sutra.. Nadam se da je profesionalnost na vecem nivou od kad si na bulevaru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Maj 25, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze.... ponude ovde ili na PP Uzeo sam ove Shift,ponecu ih u nedelju da pogledas...odelo mi je jos kod krojaca pa ih necu koristiti tako da ako ti ogovaraju prepusticu ti ih a ja uzeti druge.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14164 Napisano Maj 25, 2016 Ne silazi, 6099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno mada sam kupio i ja neka dva para ali trosi se to jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Maj 25, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ako si uzeo onda ti nije frka,mozes baciti oko pa da znas za sledeci put..kako god,svejedno..evo slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...