Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav bajkeri

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav svim forumasima.Nov sam na forumu ali vidim da ima dosta zanimljivih tema.Inace iz okoline Bele Crkve sam,motorima sam zaludjen od malena..naravno cale me zarazio..U pocetku je to bio Apn4 klasika kao i kod vecine onda su dosle kroske od 50cm pa zujalice.Trenutno ne vozim nista jer sam pre jedno 5 godina ozbiljno pao sa motora i tu malo stao,pa zena,deca i tako..Ali ne mogu vise da izdrzim bez motora,inace caletov Apn je jos uvek u kuci pa sa njim prozujim malo po sumi i tako da isteram zelju.Sad planiram kupovinu full krosa pa sam hteo neko misljenje od iskusnijih vozaca te kategorije jer se na asfalt vise ne vracam zbog vise razloga.Nasao sam nesto,Hondu  CRF 250cm pa bih hteo malo pomoci oko tog motora ipak mislim da bi ispunila moje zahteve ili da ipak gledam 450cm?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

Trebala bi mi pomoc.Zanima me da li moze kross motor da se registruje da prodje tehnicki i sve ostalo sto je potrebno da bi se dobila tablica jer planiram i sa njim u saobracaj?!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja