Mc SREMac 1142 Napisano April 15, 2016 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Domaći sremački kulen proizveden po tradicionalnom martinačkom receptu... u veštačkom crevu 1.400,00 dinara/kg u kati 1.600,00 dinara/kg Šunka od mangulice iz 2013,prešla 0 km ,odlično stanje,....cena 9.000,00 dinara Oglas je postavljen za prijatelja,možete pitati i ovde sve što Vas zanima ili njega na telefon 069 233 82 35 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1289 Napisano April 15, 2016 Drug član, 1160 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam, sad samo da dodje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano April 15, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Javi utiske... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1770 Napisano April 15, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je kuki prvoligaš....Premalo sam bogat da bi se zdravo hranio. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano April 15, 2016 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pitam, kako se ne plasite trihineloze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano April 16, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram se da su odneli meso na testiranje, ako ne zbog kupaca onda zbog sebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 16, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Trihineloza - Zlatiborski rulet. Moze da bude ali I ne mora Koga dohvati - dohvati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano April 16, 2016 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pitam, kako se ne plasite trihineloze? Evo ja cu da ti objasnim....zato sto je ovo Srem i 99.9% ljudi nosi meso na proveru,ja licno ne znam nikog ko ne proverava,yato sto je onaj koji je napravio ovaj kulen poznato ime u Martinicima i svi ga znaju,zato sto ovaj kulen nije ni pravljen za prodaju nego za licnu upotrebu ali je vlasniku ove godine ostalo dosta jer su svinje jako jeftine i ne isplati ih se prodavati maltene,... eto zato ne treba da se bojite! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano April 16, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan uhuhuhu...mirise i preko monitora....))) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11987 Napisano April 16, 2016 Drug član, 1299 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pitam, kako se ne plasite trihineloze? pa nismo mi zlatiborci,ovo ti je svinjski Srem od vajkada,kod nas je bio samo jedan slucaj trovanja 80-tih godina kod vukajlovica i to od kobasica od divljih svinja i taj mesar je najebao od tad ni ne radi,tako da mozete biti sigurni. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 16, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan meni kad treba, ja si napravim ... samo ja pravim slavonski ... i naravno selfi ... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 16, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni svejedno, Sremski ili Slavonski, samo da ima. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 17, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo. Probano mmmmmm. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 17, 2016 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uh jebote od ovog moze da se rikne!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano April 17, 2016 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan meni kad treba, ja si napravim ... samo ja pravim slavonski ... i naravno selfi ... Nemoj kvariti kulen sa tim selfijem.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 17, 2016 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Robna razmena ja dajem nesto od opreme ako treba za kulen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 17, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze razmjena ja dajem kardansku bobinu, gefufnu i cincelator za jedan kulen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan bakCuzi jedni, znate li vi da ja jos nisam doruckovao, a vi postavljate ovakve slike??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj kvariti kulen sa tim selfijem.... dobro govoriš .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Maj 9, 2016 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici na Combetov kulen koji je vrhunski i ljut Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici na Combetov kulen koji je vrhunski i ljut I Combe je iz Martinaca,Martinci su prestonica kulena.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 14, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nekad davno, vec sam i zaboravio kad, probao sam Combetov kulen u Martincima i bio je za sve pare dobar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...