Jump to content

Moto Zajednica

prednja guma

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: honda cbr 900rr

ovde kod nas u negotinu je 17200 to mi je mnogo bas je preterano skupa do sto evra bi platio kad bi naso nesto a pogledacu u taj guevari da vidim sta imaju i da li imaju jos po toj ceni

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 428 postova
  • Motocikl: CBR 900RR

Ja sam u Guevari uzeo Metzeler Sportec M3, deluje mi ok za sad mada mi je prethodna bila Sportec M1 i bio sam zadovoljan. Ona je bila 103e redovna cena ali je sa sajamskim popustom bila 92e. Probaj da iscimaš popust na produžetke :) Dunlop Qualifier je bila najskuplja od ponuđenih, oko 130e. A tu Continental sam našao u Sloveniji za 65e, pa ako imaš neku varijantu za to ti vidi. 

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

A da li bi bila interesantna : 130/80-16 ? Heidenau 65P K64 TL , za 11500 dinara

• Zainteresovan, 428 postova
  • Motocikl: CBR 900RR

A da li bi bila interesantna : 130/80-16 ? Heidenau 65P K64 TL , za 11500 dinara

Nisam siguran ali mislim da je ovo guma za skuter. Njemu treba guma koja je za veće brzine i ima indeks W npr. I ne znam da li bi uopšte odgovarala zbog visine 80, i 70 je malo u fazonu balona.. Ne bih ja tu eksperimentisao mnogo, ipak je prednja guma jedna od bitnijih stvari u celoj priči

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

indeks "W" je za brzine do 270 km/h , ova ima taj indks : "P" sto oznacava brzinu 150 km/h . E sad , da li je to dovoljno za korisnika , to on zna :) 

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: honda cbr 900rr

ja sam vise za original dimenziju trenutno na prednjem tocku imam gumu od ne znam cega zadnju zajebo me jedan sto mi je prodao i mnogo mi je nestabilan motor 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja