Gliga 4479 Napisano April 12, 2016 Advanced Member, 1982 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju su nove muške kožne pantalone. Kroj je klasični, kao farmerice. Po etiketama ima logo Hein Gericke, Classic Gear, ali ne znam tačno koji je model u pitanju. Etiketa kaže da je veličina 42L, ne znam u šta se to prevodi. Realno pantalone su za nekoga visokog 175-180cm ko nema stomak (ja imam 186cm i 78kg, male su mi u svakom pogledu). Dimenzije, da ne nagađamo: širina u struku 40cm, spoljašnja dužina nogavice 105cm, unutrašnja dužina nogavice 77cm. -Pantalone imaju džepove za štitnike na kolenima i kukovima. Rajfešlusi na krajevima nogavica. -Dva bočna džepa i jedan pozadi, svi se zatvaraju cibzarima. Svi cibzari na pantalonama su YKK. -Na desnoj nogavici, u visini cevanice, postoji površinska ogrebotina dužine 3cm koja nikako ne utiče na upotrebljivost (vidi se na prvoj fotki kao svetla vertikalna štrafta). Cena je 30€ ili 3700din, kontakt ovde ili na 064/27 42 128, Ivan. A može i na gligag@yahoo.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...