Dr.Mracni 196 Napisano Mart 23, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan najbitnije je da je momak ziv! sto se tice ostaloga,cinjenica je da je motoristu jako tesko vidjeti,svi koji voze auto mogu to i samo vidjeti,tj naslutiti na koji nacin je sve to moguce. nazalost ima i istine da se motori cesto brzo voze. vjerujte mi ne razmisljaju ama bas svi realno kad sjedu na motor,a to su obicno neiskusni kojima motor najvise sluzi da odu do kafica. ako je ko na strani motorista to sam ja,to je valjda sigurno,ali treba biti i realan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Mart 24, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan momak je drug jednog mog drugara i prica je sledeca,decko nikad u zivotu nije seo na motor i uzeo je tu R1 i jedan K6 coveku koji mu je dugovao pare,K6 je prodao odmah u smederevo a sa yamahom je hteo da se malo pozira po gradu raspalio po gasu i zakuco u taksistu,na mestu je poginuo,to mi je sad ispricao drug koji je bio tamo,svejedno tuga je to sto na nas uopste neobracaju paznju,nekazem imamo i mi svojih gresaka nije vazno dali je seo prvi ili hiljadu i prvi put na motor,i mene je skoro pocistio covek koji je izleteo sa parkinga sreca je da sam bio u opremi koja mi je po ko zna koji put sacuvala glavu,NOSITE OPREMU,nije vazno sto metara ili sto kilometara voznje kacigu na glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan J...ga, jos jedan... Taksisti su zaista opasnost u gradu, ponasaju se kao da je ulica njihova, ne obracaju paznju na druge ucesnike u saobracaju. Evo prekjuce mi opet izlete tako bezobrazno, uopste ne gleda u retrovizor (bio sam u kolima)...Ja bas ne spadam u slabe vozace, cak stavise dozvoljavam "freestyle" u voznji, i prilicno sam tolerantan na ostriju voznju drugih ucesnika u saobracaju, ne smeta mi i stizem da odreagujem, sve dok je to u granicama reagovanja, ali bio sam u iskusenju da stanem ispred njega, izadjem iz kola i krenem da ga bijem. A drugima: pamet u glavu...motor nije igracka...bez iskustva se na jak motor ne seda...jako me ljuti kad ljudi savetuju pocetniku veliki motor (kao, u fazonu, hladna glava i to...)...znam da ce se sad opet drugi javiti da o ovome diskutuju i prave se pametni, ali praksa jednostavno pokazuje da sam u pravu...i mnogo stroze kazne za one koji ne nose opremu... Realno, i sam se cesto preplasim i pomislim kako sam lud sto vozim motor...ali ipak ljubav i zelja prevladaju...i opet sedam i vozim se...ali sve cesce razmiljam o mogucim posledicama...valjda ce me staza ove godine smiriti, pa cu na ulici voziti mirnije... Hladna glava, oprez i oprema! ... i andjeo da leti iznad vas ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno!!! Ne mogu da verujem opet... Dokle vise sezona nije ni pocela vec smo ostali bez dosta kolega.. Clanak iz jednih novina: POGINUO MOTOCIKLISTA BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče oko 16 sati, u ulici Cara Dušana, poginuo je motociklista Vladan Vrbica, koji je sa svojim motociklom marke "jamaha", slovenačkih tablica LJ 83-4J, sudario s vozilom taksija "Maksis" beogradskih tablica BG 871-147. Nesrećni motociklista je vozio oko 140 na sat i nije nosio kacigu i, kako se pretpostavlja, udario je u taksistu, koji je započeo polukružno okretanje. Pretpostavlja se da se nesreća dogodila usled neprilagođene brzine oba vozača, gde je deblji kraj izvukao vozač motocikla, koji je odmah prevezen u Urgentni centar, ali lekari nisu uspeli da ga spasu. Mislim da bi tema trebala da se vrati u crnu hroniku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Kum 0 Napisano Mart 24, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slazem se i shestim i sa ostalim kolegama...dajte da se skupimo 1. subote u aprilu za voznju upozorenja po svim gradovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno!!! Ne mogu da verujem opet... Dokle vise sezona nije ni pocela vec smo ostali bez dosta kolega.. Clanak iz jednih novina: POGINUO MOTOCIKLISTA BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče oko 16 sati, u ulici Cara Dušana, poginuo je motociklista Vladan Vrbica, koji je sa svojim motociklom marke "jamaha", slovenačkih tablica LJ 83-4J, sudario s vozilom taksija "Maksis" beogradskih tablica BG 871-147. Nesrećni motociklista je vozio oko 140 na sat i nije nosio kacigu i, kako se pretpostavlja, udario je u taksistu, koji je započeo polukružno okretanje. Pretpostavlja se da se nesreća dogodila usled neprilagođene brzine oba vozača, gde je deblji kraj izvukao vozač motocikla, koji je odmah prevezen u Urgentni centar, ali lekari nisu uspeli da ga spasu. Mislim da bi tema trebala da se vrati u crnu hroniku... O kome je rec?Zar nista nisu uspeli ni ti lekari??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1450 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam u Novostima da ima prelom obe ruke i slomljenu karlicu... Znači- živ U tekstu tvrde da je išao velikom brzinom i pogodio desno krilo taksiste sa Fiat Stilom koji je radio polukružno. Momak je Dušan Marić (34), vozio je R1. POGINUO MOTOCIKLISTA BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče oko 16 sati, u ulici Cara Dušana, poginuo je motociklista Vladan Vrbica, koji je sa svojim motociklom marke "jamaha", slovenačkih tablica LJ 83-4J, sudario s vozilom taksija "Maksis" beogradskih tablica BG 871-147. Nesrećni motociklista je vozio oko 140 na sat i nije nosio kacigu i, kako se pretpostavlja, udario je u taksistu, koji je započeo polukružno okretanje. Cekaj, jel se ovde govori o istoj saobracajki ili o dve razlicite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorvat 0 Napisano Mart 24, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa trebalo bi da je o istoj .. ono sto sam video je : da je taksista vozio Fiat Stilo i da je i motor bio strane registracije ... e sad sta je istina , ko zna ? zato sam i pokrenuo temu jer me je interesovalo sta se desilo sa motoristom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan SLAZEM se sa kolegom, zaista bi trebalo napraviti akciju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako je moj raniji post bila dezinformacija, ono što sam napisao je bila vest iz Večernjih Novosti dan posle sudara. Definitivno je isti sudar u pitanju, samo mi se čini da su novinari malo zbrkali stvar... Mada bi mi bilo draže da je vest bila tačna i da je momak preživeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cocolo 7 Napisano Mart 30, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Yamaha TMax500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je bio na 200 m odatle u perionici sa sve vladicom koji je poginuo. Taj dan je kupio motor i vozio se od ranog jutra po dusanovoj...Od motora je ostao ceo zadnji tocak i akrapovic! Sve ostalo je unisteno...Kaze da nije nosio kacigu i da mu je posle sudara curela krv iz usta...Inace mi kaze da taj decko i nije bas imao nesto iskustva sa motorima...U svakom slucaju LAKA MU ZEMLJA! Taksista se tresao kao da ima epilepsiju od soka! U svakom slucaju je kriv kao i u vecini slucajeva sa taksistima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...