farkas 4 Napisano Mart 22, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Uočio sam da na ovom sajtu ima dosta iskusnih motoraša. Pa bi postavio jedno pitanje: Zašto mi trese korman na motoru? Gume i felne su nove .nije o tome problem. Sta bi moglo biti? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 22, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Uočio sam da na ovom sajtu ima dosta iskusnih motoraša. Pa bi postavio jedno pitanje: Zašto mi trese korman na motoru? Gume i felne su nove .nije o tome problem .Sta bi moglo biti. Da li nove gume i felne podrazumeva da su centrirane ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano Mart 22, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da u pravu si moždaje i to u pitanju . Ali kad vozis motor imaš osećaj da se prednj deo odvaja sa zadnjeg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 22, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj takodje i da li ti viljuska ima lufta u vratu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano Mart 23, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savet . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piter 0 Napisano Mart 25, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: sombor Prijavi odgovor kao problematičan moze da trese ako imas neki teret iza sebe...kofer ili nesto sl...pogotovo kada maknes ruke sa kormana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Mart 29, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Doda je resio problem Bosi-u, kome je tako isto tresao korman bio je vizir u pitanju. Proveri to, skini ga pa probaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Mart 29, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to dešava ujutru, ali onda popijem dve rakije i sve se smiri ;D ;D ;D Nadam se da se niko neće ljutiti zbog šale ali je prilika bila odlična.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Mart 29, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da li su ti dobro postavili gumu (da li se zalepila pravilno u krug za felnu, isprati kruznu liniju na par mm od felne). Imas li lufta u lagerima tocka, vidi da li ti tocak "baca" van ose dok se okrece?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sam rešio problem, više se ne trese korman. Zamislite šta je bilo: na prednji toćak ima naravno jedna osovina što drži toćak i matica što treba da se stegne, i na vili ima jedan šraf za osiguranje osovine, da se ne okreće dok se stegne matica. Naravno meni je to popustilo i prednji deo motora bilo labavo. Sad sam to popravio, i sad uživam u vožnji. Ne smeta ni vizir, ni kofer. Jako sam zadovojan. . Hvala vam, na iskrenim savetima, i da ste se trudili da mi pomognete. Još jednom: Veliko hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...