gixxer 386 Napisano Mart 29, 2016 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Polovni koristeni viziri ostali od mojih bivsih kacigaScorpion Exo 500 a pase i na Exo 1000 ,zatamnjeni u odlicnom stanju,spolja na sredini ima kao fleka ne znam od cega je,samo iz jednog ugla se vidi i zato se i ne vidi na slikama i kad se gleda iznutra onda se fleka ne vidi,mislim da je samo zastitni sloj -tanka folija tu malo kao fleka ,ali ponavljam kada se kroz kacigu gleda ne vidi se,cena 2400 dinaraSet od 3 vizira za Nolan N 84 :Vizir,suncani vizir koji ide spolja preko providnog sa kopcama za montazu i pinlok.Vizir i suncani vizir imaju ogrebotine nastale pri padu, vidljive na slikama,nisu tolike da ne moze da se koristi,pinlok nema ostecenja,cena za sva 3 u kompletu je 1500 dinaratel: 063-177-05-08 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Mart 31, 2016 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Vizir za Scorpion je rezervisao kolega sa foruma,sutra mu saljem,set vizira za Nolan N 84 aktuelan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...