TroxX 65 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem prsluk Everlast sa kapuljačom.Materijal poliester,unutrašnja postava nešto slično plišu.Prsluk je nov,samo je proban. Veličina je XL.To je ujedno i razlog prodaje jer sam naručio pogrešnu veličinu trebao sam L naručiti. Velicina odgovara ljudima koji imaju od 95 kg pa na gore i barem 185 cm visine. Cena 2000 dinara. 060 72 54 199 Dragan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Mart 28, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 28, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan pih, sve što valja mi pobegne u minutama ... . I ti student...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Prvi se javio doktor,njemu se sutra saljem.Ako pak ni njemu ne odgovara velicina vraticemo ga u prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Mart 28, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Eto Dzokse,stari baksuze, nisam ni ja kupio. A i tebi je kratak ja sam 190 a ti si visi drasticno. Nema vracanja u prodaju,ako doktor odustane ja sam sledeci!!! Pa Dzoks Al za par godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 29, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan бандо једна Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 30, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @TroxX, nadji ovoj dvojci jos dva komada za iste pare....inace ce da odu u kafanu da se raspravljaju, sta bi bilo da je Doktor odustao..... nastradace neko jagnje ni krivo ni duzno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...