Micic Bojan 0 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Clasic, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Iz Kragujevca. Ja sam Bojan,imam 35 god i od skora sam ponosni vlasnik jedne lepe Aprilie clasic iz 2002god. Inace imam i Suzuki Burgmana 400 i jednu Jawu custom chopper u fazi izrade. Vec 13 godina se bavim farbanjem i varenjem plastike a inace imam 5-6god iskustva u oslikavanju motora i kola airbrush-em. Mada sam prestao sve to da radim skoro. Sada proizvodim organsku hranu...slicno zar ne....Nadam se lepom druzenju i uzajamnoj pomoci ako nista drugo,savetima. Aj pa se vozimo...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 23, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao drugar!! Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hlebnicki 39 Napisano Mart 24, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 250 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...