zlig0r 1980 Napisano Mart 14, 2016 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Alcatel Idol X, http://www.gsmarena.com/alcatel_idol_x-5318.php izasao iz garancije, uzet u telenoru,verzija sa 1 sim karticom. mislim da je zakljucan za njihovu mrezu ali cu proveriti kad dodjem kuci (tad cu ga i slikati i okaciti slike) Ima tragove koriscenja, skinuta je farba sa strane, sto se ne vidi kad je silikonu. iz njega idu i 2 silikonse futrole... lepa konfiguracija, Quad-core 1.5 GHz, 5" FullHD displej, 2gb rom... bio je 100% ispravan kad smo ga odlozili pre jedno mesec dana, no danas cju da prebacim karticu i da ga maltetiram da proverim sve, i naravno dajem radnu garanciju par dana da novi vlasnik sve uredno proveri... cena 80e, najradije bih zamenu za kesh, jer mi rega istiche za mesec dana, no moze eventualno i zamena uz moju doplatu za neku kacigu (L velicina i mora da ima suncani vizir).... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1980 Napisano Mart 26, 2016 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj i zenin telefon. oba su Alcatel Idol X i oba su ispravna Na mom telefonu sam menjao displej, jer mi je bio pukao touch pa nije radio, a na zeninom telefonu je promenjena ploca jer je stara odapela... idu telefoni u kutiji (bez punjaca jer smo sa punjacima uvek u deficitu u porodici) i pride kutija sa viskom delovima od donatorskih telefona + 2 silikona... telefoni su u estetskom stanju u kakvom su, vidi se na slikama, ali potpuno ispravni...no nista od toga se ne vidi kad su u silikonu. na oba displeja odmah zalepljena folija... moj je zakljucan na telenor, zenin je simfree... sama konfiguracija telefona je extra, 5'' FullHD displej, Quad-core 1.5, 8GB4/2GB, 13MP.... http://www.gsmarena.com/alcatel_idol_x-5318.php Cena za sve djuture 18000 DIN Novi Sad 063-71-73-162 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 26, 2016 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Cisto informativno... Jeste li polovnu plocu ubacili? Posto nova mislim da nigde nema i moj sam skoro za dzabe prodao kada mi je ista crkla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1980 Napisano Mart 26, 2016 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan da, kupio josh jedan sa polupanim displejom i prebacio...inache imas na aliexpresu aposlutno sve za ovaj model, pa i novih ploca, 50$ su... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...