citizen pg 76 Napisano Mart 14, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem: Akrapovic titanuim sa karbonskom kapom i karbonskim nosacem. auspuh je kao nov bez ostecenja. cijena je 260e Leo Vinci SBK bio na suzuki gsxr750 k8 ima ogrebotinu na dnu auspuha vise slika saljem na viber ili na mail cijena 160e kontakt te +38269206883 (viber) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 14, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je samo znati ko ce ti dati 160 evra za ovaj izcvontani leo vinci....kazes ima ogrebotinu....bio bi lepsi da je kamaz presao preko njega.. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Mart 14, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je samo znati ko ce ti dati 160 evra za ovaj izcvontani leo vinci....kazes ima ogrebotinu....bio bi lepsi da je kamaz presao preko njega.. Majstore sta ti nije jasno? ako te nesto interesuje imas br tel pa se javi, u suprotnom me zaobidji ! Naravno da postoji dogovor sto se oba auspuha tice... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Mart 16, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Akrapovic 250e Leo Vinci SBK 140e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan prodato, hvala. moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...