nikola rx 1 Napisano Mart 13, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Sprint apollo rx250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege bajkeri potrebna mi je vasa pomoc. Kupio sam sprint apollo od prvog vlasnika sa 6000 predjenih km pre nekoliko dana.Odmah sam uocio neke probleme a 2 najveca problema: na cilindru zadnje kocnice otisle gumice(ne stvara pritisak) kaplje mi negde antifriz a nigde se ne vidi gde Gde mogu da nadjem pomenute delove? HVALA unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Mart 13, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor sa menjacem, na njemu sam naucio da vozim... Ja delove tada kupovao direkt kod uvoznika u NS, uvek su sve imali, i bili radi da pomognu... Http://www.sprintscooters.com/kontakt.htm Imas i ovde na forumu ozbiljnu temu o tom motoru, prochitaj sve, tamo i postavljaj pitanja ..em ces mnogo nauciti o Apollu, em ce ti ostali apolasi odmah reci sta i kako i pomoci... Edit: evo ti link do teme, trenutno 202 strane o Apollo zveri;) forum.bjbikers.com/index.php?/topic/27960-sprint-apollo/page-203#entry1807718 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola rx 1 Napisano Mart 13, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Sprint apollo rx250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...