daki50 15 Napisano Mart 12, 2016 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, planiram prodati sadasnji motor i kupiti XT125X, dosta ih kaze da je to sve slabo jer ne prelazi 15KS i jos 4t. Da li je neko od vas vozio i kakvi su utisci ili CBR 125R ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Mart 13, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam XT125R i napravio lepu kilometrazu na njemu. Nikad me nije ostavio i definitivno bih ti ga preporucio.Posto sedas sa dvotaktnog motora na cetvorotaktni, oba od ova dva ce ti biti prilicno slabasna. Mada, ne mozes ni ocekivati neku snagu u toj klasi od bilo kog modela.CBR125R mi izgleda nekako mrsavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Mart 13, 2016 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan A da li je to max sto se od njih moze dobiti ? Gledam vecinu 2t mogu se odblokirati da imaju vise od 15ks ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Mart 13, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio godinu ipo dana taj motor, moj prvi 125ccm motor. Bio sam prezadovoljan, doduse ja sam ga kupio dok je imao 100km, znaci nov. Navozao sam se 9000km, bio sam svugde sa njim i mogu ti reci da se lepo vozi, trosi oko 3l. Maksimalna mu je brzina 110, ponekad 115 zavisi od vetra, vozis ga 90 i ne treba ti vise. Stavio sam bio auspuh iz Ade i imao je jako lep zvuk. Voleo sam taj motor.. Prodao sam ga da bih kupio veci motor, da sam imao vise para ne bih ga nikada prodavao. Posle su oni snimili ovaj snimak ( ) : Eto nadam se da sam ti malo pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Mart 13, 2016 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, a njega nije moguce "otvoriti" sa CDI ili neke druge blokade da bude malo jaci ? I koliko je Akrapovic za njega ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Mart 13, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Snaga je tolika kolika je, nije ogranicen blokadom vec konstrukcijom motora. Mada je meni bila sasvim dovoljna za voznje na oko 70-90 kmh. Maksimalna brzina jeste koja je navedena, tako da se sa njim na autoput moze zaboraviti.Nisam cak ni siguran da postoji Akrapovic bas za XT125, ali mozes napraviti auspuh u Adi za stotinjak evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Mart 13, 2016 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala, ako imate jos iskustava pisite ili sa CBR 125 R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Mart 13, 2016 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Koje jos enduro/supermoto predlazete moze i 2t posto su jaci ,novije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matko1612 0 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Snaga je tolika kolika je, nije ogranicen blokadom vec konstrukcijom motora. Mada je meni bila sasvim dovoljna za voznje na oko 70-90 kmh. Maksimalna brzina jeste koja je navedena, tako da se sa njim na autoput moze zaboraviti. Nisam cak ni siguran da postoji Akrapovic bas za XT125, ali mozes napraviti auspuh u Adi za stotinjak evra. Ako mi mozes reci samo sta je ada i jel tamo prave auspuhe za sve modele motora ili? unapred hvala neiskusan sam bas Sent from my SM-G925F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...