Misko.Mud 0 Napisano Mart 10, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: PiaggioNTT 50 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Piaggio NTT skuter.Ovako imam problem sa gusenjem skutera i slabim primanjem gas kad je automatski sauh na njemu. Kad sam skinuo automatski sauh ide i vuce super.U cemu je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ili ti je riknuo sauh ili ne dolazi 12v do njega,proveri da li radi i da li zatvara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko.Mud 0 Napisano Mart 10, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: PiaggioNTT 50 Prijavi odgovor kao problematičan Provericu sauh.Potrosnja mi je bila oko 6 litara to je previse.Sad kako sam skino sauh pali na alanser na pola zuba i bas dobro vuce.Skuter sam uzeo nedavno.Odnecu i karburator na ciscenje i pregledati usisne lamelice.Skuter je stajao 2 god nije vozen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Pa to,trebalo bi ocistiti karb i ocistitit ili zameniti filter vazduha. Naliva ga gorivom jer je sauh stalno otvoren. Zameni i svecicu kad sve radis i trebalo bi da sljaka kao satic ako je sve ostalo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko.Mud 0 Napisano Mart 11, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: PiaggioNTT 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam odradio. Ocistijo karburator nova svecica novi filter ispitao sauh. Radi i vuce.mnogo bolje .Samo dizna mi je 72 pa da nije velik za standardni skuter.Probacu da stavim manju pa da vidim kako ce se ponasati i smanjiti potrosnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...