doda 127 Napisano Mart 20, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su vasa iskustva sa kopijama farova koji se prodaju? Kakav je kvalitet? Neki kazu da su OK. ,neki drugi da se ne moze nocu voziti vise od 60km/h (navodno ne vidi se nista--rasipa svetlost). Znaci,cena nije bitna,nego valja li to ili ne ?? Radi se o obicnom, okruglom faru za nakeda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Imas i varijantu sa Ebay-a. http://cgi.ebay.de/Scheinwerfer-Honda-S-CB-1-500-600-750-900-Hornet-CBF-CB_W0QQitemZ330220588953QQihZ014QQcategoryZ49870QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes nov MZ ov far probusis dve rupe sa strane i imas najjace svetlo na drumu. J sam drugaru sa Bandita skinuo originalni i stavio MZ ov i mislim da je bar 20 posto jace svetlo. A mislim da je pedeset posto jeftiniji. Nazalost mislim da je oprodao far od suzukija pre tri meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8726 Napisano Mart 20, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Tu si u pravu, ja sam posle MZa bio slep sa GPZom, dugi far ajd i nekako, ali kratki nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan kad sam radio preradu ugradio sam masku od gilere DNA na KaWASAKI KOJI JE STRAVA IZGLEDAO ali na brzini preko 100 far nije zadovoljavao jer je snop rasut u sirinu a slabo u daljinu i to nevalja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...