Djurovic S. 57 Napisano Mart 4, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki GSF 600S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sto bi Englez reko BEST BUY! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Mart 4, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan hvala, cudo da nisam ostao trudan koliko sam se trudio oko njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano April 15, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan posto je sajt gde su mi bile uploadivane slike prsao i slike se nisu videle, ponovo sam morao da ih ubacim...sad je tema opet kompletna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano April 23, 2018 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam video motor na oglasima a kasnije ga nasao na forumu.Propratio ceo projekat od pocetka do kraja.Na pocetku jos u oglasima mi se nije svidjalo godiste jel sam gledao mladje od 2000 bez obzira sto znam da godiste nije presudno.Setio sam se mog projekta pre mnogo godina na Etz-150.Nije bilo ovoliko detalja,delova estetike i brze poste ali je osecaj sjajan pri radu.Trenutno nisam u zemlji ali bih rado odmah uzivo video motor i probao.Puno ljubavi,truda i novca ulozeno.Gledam i pratim da priustim sebi bandita.Navijam da se ova masina ne pronadje novog vlasnika tamo do juna.Pustam u prodaju mog Transalpa 1993 cim se vratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano April 23, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan na tvoju zalost, a moju srecu, prvi covek koji je dosao da ga vidi i provoza ga je i pazario, popodne dolazi po njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 3/2/2016 at 3:58 PM, zlig0r said: Slažem se da je način pisanja pomalo pišanje po našem pismu...razloge za i protiv bi vrlo rado izneo, ali ne u ovoj temi, jer ako krenemo na tu stranu, ode tema u $##%"...evo zarad ne nerviranja pojedinaca, spreman sam da se ovde prebacim na čćšđž Uglavnom, juče mi đavo nije dao mira, pa smo malo majstorisali...obesili motor za plafon, skinuli obe felne koje čekaju majstora da stavi nove gume i balansira točak, a mi smo zamenuli dust protektore, i stavili ove štitnike vila... Igoreeee, gde si kupio Dust protectore? ja ocu na mom banditu to da promenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1912 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam Igor, ali mogu da pomognem. Vidjao sam na Kupujem Prodajem, oko 1000 din mislim da je, e sad imas i u Loisu, ali tamo ne znam kakva je cena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan tako je. slicna cena i u luisu, mislim da sam je 10e platio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 6/20/2018 at 11:29 AM, Zlatko LA said: Nisam Igor, ali mogu da pomognem. Vidjao sam na Kupujem Prodajem, oko 1000 din mislim da je, e sad imas i u Loisu, ali tamo ne znam kakva je cena. nasao, hvala :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...