srbac 2383 Napisano Octobar 15, 2016 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je super mnogo bolje nego XJ600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Novembar 3, 2016 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan zanovio sam ga novim topcase-om, skinuo moto-detail 42, a montirao kappa 49... takodje moja rak rana, vizir, je dobila epilog...naleteo sam na MRA-ov "Racing-Screen for Naked-Bikes", pazario i namontirao... ne mogu da kazem da sam bash bash odusevljen, nesto cu morati da menjam, da odaljim malo far da bih mogao da dobijem malo veci nagib vizira, no ispalo je pristojno resenje u svakom slucaju... Promenio April 15, 2018 član zlig0r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Novembar 3, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan zanovio sam ga novim topcase-om, skinuo moto-detail 42, a montirao kappa 49... takodje moja rak rana, vizir, je dobila epilog...naleteo sam na MRA-ov "Racing-Screen for Naked-Bikes", pazario i namontirao... ne mogu da kazem da sam bash bash odusevljen, nesto cu morati da menjam, da odaljim malo far da bih mogao da dobijem malo veci nagib vizira, no ispalo je pristojno resenje u svakom slucaju... Nisi zadovoljan izgledom ili funkcijom vizira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Novembar 3, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan izgledom...izgubio je liniju koju je pravio far i satovi...po meni vizir treba da ide malo vislje a da ima malo veci nagib. to je sad ne moguce uciniti. morao bih da ili pomerim satove sebi (sto je takodje nemoguce), jer od njih ne mogu vizir da vise nagnem, li da malo izbacim far napred....no otom potom...mozda se i naviknem na ovakav izgled kako se Vama cini?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Novembar 3, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan S' prijeda fino..sa strane, pa mogao bi malo veći nagib vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 211 Napisano Novembar 23, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa SlobodanR1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Novembar 25, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Komsija, gotova sezona, radis li ista na banditu? )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan bas sam juce sa kumom pravio plan kako cemo...elem, posto nisam parkiran u svojoj garazi, nemam taj luksuz da mi motor stoji duze vremena rastavljen,tj da radim sve natenane preko zime. tako da pravimo plan da sve to zavrsimo u nekom kratkom roku,da ne uzurpiram delovima tudju garazu. za pocetak moram da saznam koji su lezajevi u tockovima, zadnjoj viljusci i u prednjih vila i da ih porucim. takodje da nadjem gde cu nositi tockove i ram na peskiranje. moram i jedno prednje crevo kocnice da nosim da mi naprave duze, pa razmisljam i o opciji pravljenih svih teflonskih, ali nemam predstavu koliko bi to kostalo. inace nasao sam boju plastika, Charcoal Metallic se zove: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Decembar 11, 2016 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan oprostili smo se danas, mislim da je to to sto se tice djira ove godine, krecemo sledece nedelje sa rastavljanjem... Promenio April 15, 2018 član zlig0r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 11, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Игоре, на клиси, нека од улица иза најлона, мислим да је Светозара Марковића. Заборавио сам име фирме, раде све врсте хидрауличних црева и сајли. Неко ми је причао да раде и тефлонска (панцирна) црева "на метар" и да је тамо радио за мотор. Најјефтинија варијанта. А за пескирање могу да ти препоручим човека из Темерина Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Decembar 12, 2016 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Игоре, на клиси, нека од улица иза најлона, мислим да је Светозара Марковића. Заборавио сам име фирме, раде све врсте хидрауличних црева и сајли. Неко ми је причао да раде и тефлонска (панцирна) црева "на метар" и да је тамо радио за мотор. Најјефтинија варијанта. А за пескирање могу да ти препоручим човека из Темерина Djoke Mijatovica se zove ulica . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Decembar 12, 2016 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan aha,da, ti kod najlona, kod njih sam nosio sajlu gasa, i mislio sam kod njih prvo da vidim za pancirna. a za peskiranje sam u kontaktu preko FB sa nekom firmom SB peskiranje Temerin, pretpostavljam Svaler da na njih mislis? kazu da mogu da urade to sto meni treba i da da donesem... Promenio April 15, 2018 član zlig0r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 12, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Да, да, на њих. Два пута сам нешто пескирао код њих и једном фарбао, ја задовољан. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Decembar 27, 2016 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Metalproizvod mislim da se zove firma za pancir creva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Decembar 28, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan kakve su cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 28, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan aha,da, ti kod najlona, kod njih sam nosio sajlu gasa, i mislio sam kod njih prvo da vidim za pancirna. a za peskiranje sam u kontaktu preko FB sa nekom firmo SB peskiranje Temerin, pretpostavljam Svaler da na njih mislis? kazu da mogu da urade to sto meni treba i da da donesem... SB peskiranje je kolega biker, sjajan momak godinama saradjujemo. Pored peskiranja moze da ti zavrsi i farbanje i plastifikaciju, takodje radi i poliranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Decembar 28, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan znam da rade i plastifikaciju, i prva ideja je bila da plastificiram ram i felne, ali sam odustao od plastifikacije rama jer mi je neko rekao da ima svega par nijansi u kojoj se to radi, i da je nemoguce da mi plastificira u tu boji koju sam ja zamislio...pa je ostalo da cu samo felne plastificirati jer idu u opet u crno... sem ako me ne ubedi da moze da plastificira u jarko plavu, pa da menjam zbog toga komplet boje, jer mi je to druga opcija, a prva je metalik bordo ram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 28, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan znam da rade i plastifikaciju, i prva ideja je bila da plastificiram ram i felne, ali sam odustao od plastifikacije rama jer mi je neko rekao da ima svega par nijansi u kojoj se to radi, i da je nemoguce da mi plastificira u tu boji koju sam ja zamislio...pa je ostalo da cu samo felne plastificirati jer idu u opet u crno... iskreno nemam pojma, uvek plastificiram u crno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Januar 16, 2017 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan konacno smo u nedelju uhvatili malo vremena da pocnemo sa rasturanjem Bandita plastike sutra nosim kod farbara da krene sa pripremom, a za vikend kad rasturimo i ostatak - ram, felne i ostali metalni delovi idu na peskiranje Promenio April 15, 2018 član zlig0r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 16, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Gde nosis da ti farbaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Januar 16, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan kod prijatelja u Sremske Karlovce. kontaktirao sam opet SB peskiranje iz Temerina, kaze da ima vise boja u koje mogu da plastifociraju, pa da dodjem da vidim...voleo bih da plastificiram ram a ne da farbam, ali zavisi od boje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 16, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti drugar ima svoju radionicu ili ti to ovako drugarski radi? Zanima me jer bi i ja mozda krajem februara da nesto farbam, pa cisto da vidim opcije kakve su mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Januar 16, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima bas radionicu, limarija i farbanje...radi automobile, ali njegov brat je sa nama u klubu, pa sve oko toga nam on radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan muko moja, predji na drugog. dumam dumam i nikako da izdumam sta kako da farbam. imam osnovnu boju za plastike,tu metalik tamno sivu, imamo sam dve varijante za ram, metalik bordo ili yamaha plava, i za sada sam u varijanti plave. ali mi muku zadaju ostali delovi...felne,ukrasne plastike na samom ramu, poklopac karba, trougao iznad agregata, vile, mostovi, cheljusti, unutar diskova, far, korman...tacno mi dodje da naucim da koristim photoshop i da vidim kako bi izgledalo... inace, mal mi se drugara farbar nije slogirao, samo plastika koje sam mu odneo broji 21 komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 4, 2017 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne zameraš, na brzaka sam se poigrao tvojim motorom. Kažeš da imaš viška plave, pa ti možda bude od pomoći. Nemoj da gledaš detalje, jer je stvarno bilo na brzaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...