cikamiroslav 149 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Provalio kako da postavim sliku ili više slika u jedan post, ali onda su one spojene i ne mogu da umetnem tekst između njih ili ispod ili iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 3, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @cikamiroslav Па одвојиш слике размаком (space) затим три пута ентер а онда вратиш курсор у средњи ред између слика и пишеш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Opet nije išlo, slike mi ostaju slepljene. Uspeo sam tako što jednu sliku isečem pa napravim nekoliko praznih redova, zatim je nalepim. Onda mi ostane prazan prostor između u koji može da se upisuje tekst. Hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jul 3, 2014 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da probam uspelo mi je Moze li mi neko rec u cemu gresim posto su slike male,e da slikano je mobilnim tel. Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 3, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da probam uspelo mi je Moze li mi neko rec u cemu gresim posto su slike male,e da slikano je mobilnim tel. Hvala... кликнеш на Tumbnail for forums (1) и измениш у Hotlink for forums (1) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jul 4, 2014 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da probam uspelo mi je Moze li mi neko rec u cemu gresim posto su slike male,e da slikano je mobilnim tel. Hvala... кликнеш на Tumbnail for forums (1) и измениш у Hotlink for forums (1) Uspeo sam Hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Octobar 22, 2014 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EsKoBaR017 10 Napisano Novembar 7, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan photo upload test Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Decembar 16, 2014 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan http://postimage.cc/ Ово је сајт за upload слика. Региструјеш се на Register а затим на Browse нађеш и означиш слику коју желиш да поделиш са нама или је пронађеш и једноставно „превучеш“ у празно поље. Затим Do not resize my image кликнеш и изабереш 800 x 600, па затим означиш FAMILY safe и кликнеш upload it. Сачекаш да се заврши а затим кликнеш на copy to clipboard поред Hotlink for Forums (1). Ако имаш више слика све их означиш тако што држиш ctrl и држећи кликаш на све слике које хоћеш да нам покажеш. Затим upload it (или их све „превучеш“ као што сам већ рекао). Кад се заврши добијеш мале сличице а испод њих линкове. Урадиш следеће: Codes for all images оставиш тако а кликнеш на Tumbnail for forums (1) и измениш у Hotlink for forums (1) И онда copy to clipboards Предност овог сајта за слике је та што се не мора (треба) користити екстра програм за смањивање слика већ је та опција интегрисана.Такође, прилично је брз... Не желим да користим било шта друго докле овај ради овако. Одкад сам га нашао рад са сликама је уживање... Заборавих, регистрација није неопходна јер се може поставити слика и без исте. Међутим, ако мало озбиљније користите аплоад слика без регистрације не можете правити посебне албуме за одређене категорие слика ( нпр. мотори, породица, слободно време, разне слике итд.) тај сајт има и опцију српског језика ако ти је лакше само се региструјеш и подесиш на српски. Ne uspevam nikako,stalno ostaje kao neki link,ali nema slike,a obratio sam paznju na "http" pomoc!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Decembar 16, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan klikni na ovu ikonicu i ubaci url fotke .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Da još pojednostavimo..U ovo što ti je napisala O`Šonezi`S ubaciš direktan link i to je to.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Decembar 16, 2014 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da još pojednostavimo..U ovo što ti je napisala O`Šonezi`S ubaciš direktan link i to je to.. to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda silver wing 148 Napisano Januar 13, 2015 MOTO ADVENTURE PRIJEDOR, 89 postova Lokacija: PRIJEDOR Motocikl: MOTO ADVENTURE PRIJEDOR Prijavi odgovor kao problematičan pozz svima , imam jedan problem u vezi postavljanja slika , naime hocu da pisem putopis , i sve sam uradio i smanjio slike na 800x600 i ubaicio ih , napisao putopis i htjeo da ga objavim , medjutim mi pise " Taj format slike nije podrzan na forumu " sta da radim ? unaprijed hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 13, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan pa koji je format slike? ne dimenzije, nego format u kom je sačuvana. jel jpg ili šta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alfar 2 Napisano Mart 4, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Italija,Venezia Motocikl: Honda Cbr600F sport Prijavi odgovor kao problematičan Proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Evo da probam i ja postavim fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Evo proba broj 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 651 Napisano Maj 14, 2015 Zainteresovan, 354 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan da utvrdim gradivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 27, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan photo sharing websites 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan probala zena iz 10 pokusaja a ja jos nista mislim na kacenje slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 27, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam uputstva koja je dao Sr3cko i yaista je jednostavno. Vi[e ne yavisim od manguparije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 651 Napisano Jul 1, 2015 Zainteresovan, 354 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 651 Napisano Jul 1, 2015 Zainteresovan, 354 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...