MotoAki 17 Napisano Februar 18, 2016 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi par saveta oko lanca i lancanika za R6 (08) Sta mislite o ovome Da li da uzmem JT 520 X1R JT 525 X1R JT 530 X1R Ili da uzmem DID 520 VX2 DID 525 VX Naravno i ako neko zna koliko je potrebno clanaka za sledeci prenos 16z-39z 16z-41z 16z-42z I ako moze neko da mi kaze razliku izmedju DID ovih lanaca i JT ovih lanaca.Da li postoji neka razlika u kvalitetu ili ipak ime diktira cenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 18, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzmi redukciju na 520,dovoljno je jaka -drzi i ninju 636,najjeftinije,a imas i 525 lanac koji ide na najace 1000 i taj ce verovatno najduze trajati,sa 520 imas najvise konja koje sigurno nemozes da iskoristis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Februar 18, 2016 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Jt ili did 520 da uzmem? I sta mislis koji lancanike da uzmem 16-39 16-41 16-42 Ili ipak fabricki 16-45? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si naveo dva koraka, 520 i 525. 520 VX2 je namenjen za slabije motore (ja ga vozim na dominatoru) i plus u setu sa lancem ide spojnica sa snalom, ne na zakivanje kao kod ostalih. Gledaj da uzmes zvm-x koji je namenjen specijalno malo jacim motorima.. Jeste malo skuplji, ali traje.. Ovde mozes pogledati sve sto te zanima, lancanike, korake, odnose itd itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Februar 19, 2016 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan @sale125 hvala na informaciji gledao sam kataloski u jednoj prodavnici u Beogradu 520VX2 pise da odgovara na R6 ali isto tako pise i da je za neke enduro motore pa me zato i buni. S obzirom da enduro motori retko kad prelaze 80konja,a R6 po specifikaciji ima 136ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara korak 520, ali model lanca nije namenjen za takve masine. Znam za slucaj gde je decko kupio bas vx2 za neki kawasaki 600 i da mu se lanac rastavio na spoju.. Ne mogu da tvrdim sa sigurnoscu koje su mane tog lanca, ali logika mi govori i da stavis tu spojnicu na zakivanje na lanac 520vx2, mislim da bi se lanac vrlo brzo istegao i da ne bi bio ni za sta.. Taj deo nek kaze neko ko zna malo vise o materijalima ili sta vec.. Iskreno, ne znam zasto ne bi stavio 530 vx i resio problem, zasto bi uopste i radio konverziju na 520. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Februar 19, 2016 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni je trenutno 525 V8 lanac na R6 i mogu ti reci da se jako dobro pokazao ali ga vise nema u prodaji. Pa video sam taj VX i vidim preporucuju ga za R6 ali mi nekako iskreno bedno izgleda taj lanac i mislim da bi ga lako iskidala i istekla R6. Sad se razmisljam o JT530 Z1R ili o JT530 X1R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 19, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo za fazera 600 JT530 X1R, videcu koliko ce sluziti... A sto se tice odnosa lancanika, ubaci tvoj model motora ovde http://www.gearingcommander.com pa se igraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Februar 22, 2016 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo za fazera 600 JT530 X1R, videcu koliko ce sluziti... A sto se tice odnosa lancanika, ubaci tvoj model motora ovde http://www.gearingcommander.com pa se igraj Hvala na korisnom programu ali mi nista nije jasno tamo gde treba da se unese broj linkova na lancu konstantno sta god da unesem pise da se poklapa,pa mi sad nije jasno kako je moguce da isto linkova treba da bude i na lancu sa prenosom 16-45 i 16-39 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Mart 6, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.gearingcommander.com/ na ovom sajtu mozes da se igras sa prenosom i pogledas sta ti odgovara. na sajt did-ov nadjes lanac za tvoj motor a to je 525vx do 900cc se preporucuje cini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 7, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan uzmi redukciju na 520,dovoljno je jaka -drzi i ninju 636,najjeftinije,a imas i 525 lanac koji ide na najace 1000 i taj ce verovatno najduze trajati,sa 520 imas najvise konja koje sigurno nemozes da iskoristis A zašto bi uzimao slabiji lanac nego što mu je fabrički propisano? I na hiljade ide 530 a ne 525. Za taj motor fabrički je propisan #525 lanac i to je prava stvar. Jt ili did 520 da uzmem? I sta mislis koji lancanike da uzmem 16-39 16-41 16-42 Ili ipak fabricki 16-45? DID se pokazao značajno bolji od JT lanaca, JT je dobar kod lančanika ali ne toliko kod lanaca. Ali otkrij mi tajnu, zašto bi produžavao prenos? Drugo, nisam siguran ni da li bi mogao da staviš toliko manji zadnji lančanik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Mart 7, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan za r6 mi se cini ipak da je to najbolji prenos, da stavis manje bilo bi prekratko, a za vece nemas potrebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...