fanky 1011 Napisano Februar 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ide sezona polako pa bih menjao malo opremu, ono sto meni treba je neka jakna tipa letnja, ja imam IXS Nadison i jedina joj mana sto nema mesh u postavi a bacio sam okce na neke Revit-ove one prozracne mada ako ima neko nesto da ponudi neka javlja, ima jos par radnji da se obidje ukljucujuci i Lakija al jos je sve u fazi razgledanja i biranja. Cenovni rang je negde oko 100 i mozda malo vise evra pa ako neko od Vas ima nesto nek se javlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Februar 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodam ti ja modeka jaknu i pantalone... za maaalo vece novce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj informativno baci koju sliku jase, mada mi pantalone nisu potrebne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan na telefonu sam, imas oglas ovde na bjb... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...