LakiPG 6 Napisano Februar 10, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Podgorica, CG Motocikl: Ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje. Motor odlicno pali, radi i ide jednom mi se desilo ali samo jednom kad sam ga upalio bio je hladan upalio je FI lampicu. Intresuje me sta je to? (Predpostavljam gorivo-ubrizgavanje) Da li treba da bude zabrinjavajuce obzirom da se jednom desilo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16262 Napisano Februar 10, 2016 Integrisan, 9371 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan EFI lampica ili ti lsmpica za kontrolu motora, kad se upali na inst. tabli, bilo bi poželjno otići na dijagnostiku, tj. očitavanje poremećaja. Kada lampica svetli konstantno, racunar motora, zabeležio je stalni poremećaj. Ne moze se izbrisati dok se ne otkloni kvar. Povremeno uključenje-isključenje lampice znaci da stalna greska prelazi u privremenu i obratno...... svakako bi trebalo da odeš i uradiš dijagnozu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LakiPG 6 Napisano Februar 10, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Podgorica, CG Motocikl: Ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano Februar 12, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Samo vozi I uzivaj Samo lose gorivo I nista drugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Februar 12, 2016 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Desava se na hladnom vremenu, nemam motor sa FI ali na kolima mi se desilo zimus dva puta. Malo ga proturirao van grada u cetvrtoj da ode u vise obrtaje i evo ga prede kao i do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LakiPG 6 Napisano Februar 15, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Podgorica, CG Motocikl: Ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam ljudi, provalio sam sta je konsultovao sam se sa majstorom. Rekao mi je kad ga upalim da mu malo dodam gasa da proguta goriva, uradio sam tako nije proslo 5 sekundi ugasio je lampicu. Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 28, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Tako je bio problem i na Gsxr 600 k4....u pitanju je bila neke spravica sa desna strane sistema za ubrzigavanje i nije omogucavala motoru d apredje 8000obrtaja...mada sam ja kod moje kave vide to na desnoj strani karburatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...