ivica744 6088 Napisano Februar 10, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan U zadnjih par godina kupovao i prodavao u Valjevu,Indjiji,Smederevska Palanka,Sabac,ugovor u agenciji,u poreskoj i odjava tablica sve gotovo za max 2-3 sata,ja stvarno ne znam sta se desava u Beogradu ali izgleda da je samo tamo problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1108 Napisano Februar 10, 2016 Drug član, 572 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I u Pančevu se čeka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Februar 10, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Znam dosta preprodavaca da su na salterima kukali,molili,vadili se kao zivim daleko,radim,ne mogu da dodjem sutra,jbg mozda se neka fina teta smiluje pa uradi odmah posao od celih 10 minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5056 Napisano Februar 10, 2016 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To sa poreskom upravom je posebna priča. Debili, moraš da čekaš da im uplatiš pare. Meni je čak ta što radi tamo rekla da sledeći put stavim neku manju cifru pošto je po katalogu mnogo manje nego sto sam ja napisao pa bih platio manji porez i da tako treba da radim ubuduće. Ne znam samo kako ih nije sramota, šta misli od čega ona prima platu ili da ne pričam to od kojih para se leče ljudi koji su mladi dobili teške bolesti čije je lečenje skupo i zaslužuju li oni uslove dostojne čoveka i lekove koji uvek fale. Nemojte samo sad o političarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Februar 10, 2016 Andragog, 5026 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan U Vranju su mi rekli da platim porez u upravi trezora jer se tada odmah vidi na njihovom sajtu da je legla lova. Kada se uplati u banci ili pošti onda treba 24 ili više sati pa nedaju pečat.... spaso me čovek da ne sedim u Vranju dva dana !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...