ivan88 855 Napisano Februar 8, 2016 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam polovnu bateriju i punjac za telefon Nokia Lumia 630. Ispravno i jedno i drugo. Mogu da posaljem postom, postarina pada na "kupca". 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Februar 8, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ako se niko nije javio meni bi to odgovaralo,mada baterija za sada drzi vise nego ok.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Februar 8, 2016 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, može da stoji još koji dan, ako se niko ne javi, šaljem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Februar 8, 2016 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Lumiu 1020, imam i punjač, a i baterija drži solidno, dvoumio sam se pa se mislim, neka uzme baš neko kome treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Februar 9, 2016 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja sansa, ako nema nekoga kome bas treba, Spajk se prvi javio, njemu saljem sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Februar 9, 2016 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Istorijat delova je taj da je zena polupala telefon toliko da sam ga bacio (ekran, maska, sve zivo) a bilo mi zao da bacim ispravnu bateriju i punjac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu na sta li onda tek ti licis 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Februar 10, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja sansa, ako nema nekoga kome bas treba, Spajk se prvi javio, njemu saljem sutra. Ja sam odustao,za sada radi sve kako treba tako da ne skupljam bzvz ako mi nije potrebno,neka stoji pa ce nekome mozda stvarno zatrebati...hvala kao da sam dobio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 10, 2016 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je jak punjac, posto je moj crkao? Ako je 1A ili jači, ja bih ga uzeo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Februar 10, 2016 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan 750 mA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 10, 2016 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan To mi je slabo, hvala u svakom slučaju :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...