Dr.Zeleni 2 Napisano Januar 31, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: zenun Motocikl: yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo,kao što red nalaže da se predstavim i ja. Imam dva imena i zeleno prezime Željko-Ivan Zeleni,zivim u Zemunu na samoj obali Dunava.Od pre 3 dana vlasnik yamahe fazer 1000.Motor koji sam vozio pre ovoga je bila yamaha 6000 thundercat,nju sam prodao pre par god,a u medjuvremenu sam vozio kumov bmw r 1100 s. Dobri kum je otputovao,a svog ljubimca ostavio meni na čuvanje.Nadimak Dr.Zeleni,nema veza sa vožnjom motora,to sam dobio od kolega pecaroša i moj bivši brodić se tako zvao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 31, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, lepa masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 31, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva masina! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Zeleni 2 Napisano Januar 31, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: zenun Motocikl: yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, lepa masina Hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Zeleni 2 Napisano Januar 31, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: zenun Motocikl: yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Tapatalk Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Zeleni 2 Napisano Januar 31, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: zenun Motocikl: yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva masina! Dobrodosao! Nadam se da je mašina ok,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...