*zeka* 1182 Napisano Januar 30, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako znate nekog ko ovo radi ili moze da mi zavrsi pisite. Kofer sam nasao od jednog nemca sa njihovog BMW foruma. Nema paypal i moze uplata samo iz Nemacke, on ce poslati kofer na adresu koja mi se kaze u nemackoj. Milos "EBAY" koji mi je donosio dosta stvari mi ne moze doneti najverovatnije posto on samo radi "paypal" tako da njega ne predlazete. Covek ce mi cuvati kofer do ponedeljka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja burazera u Nemačkoj, u Minhenu I postoji velika šansa da ću ići sledeći vikend kod njega, mada nije još 100% sigurno. Ako imaš ideju kako bi ti pomogao i kako bi realizovali to, javi se. :-) Послато са C6603 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 1, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Druze , hvala na ponudjenoj pomoci. Dogovorio sam se nekako sa Svabom da mi posalje kofer za Srbiju. Sutra cu valjda zavrsiti pricu sa njim . Послато са GT-I9301I Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Važi. Pozz Послато са C6603 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...