farrar 1 Napisano Januar 25, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Plandiste Motocikl: Suzuki Dr 650 sp45b Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se David Stefanovic,imam 27 godina,zivim u Vojvodini,juzni banat,Plandiste. Volim motociklizam od malih nogu i, kao decak sam imao i vozao razne motorice i motocikle,stim sto sam poceo da ih i poravljam i sam servisiram. Pridruzio sam se na forum najvise zbo druzenja,da naucim jos nesto novo i da podelim nekakva iskustva sa vama. Hvala na prijemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 25, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farrar 1 Napisano Januar 25, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Plandiste Motocikl: Suzuki Dr 650 sp45b Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Imam problem,pokusao sam da otvorim temu,ali sam je postavio u Predstavljanje,jel mozete nekako da mi pomognete da je preselim u enduro,majstorije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8582 Napisano Januar 26, 2016 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, prijavi adminima imaš pod forum Kancelarija Uprave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...