Kimi11 0 Napisano Januar 22, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče svima. Gledao sam teme za KN filter,ali nisam našao ono što me zanima.Mislio sam da skinem stari fabtički filter vazduha,a da stavim taj KN.Sad koliko je to pametno i koje su mane i prednosti KN-a.Čuo sam da neki kažu kako je bzv,da mnogo mnogo troši itd..Ako neko može da mi pomogne da li to uzimati ili ostaviti fabrički ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 22, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis na taj skuter, preskoci kn filter... nemas nikakav razlog da stavis, dobitak je ravan nuli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Januar 22, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan K&N i BMC su čisto bacanje para i ni malo nisu bolji od fabričkog filtera. Jedini filter koji možda malo povećava snagu je MWR i skup je kao djavo. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Januar 22, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda nek ostane fabricki,hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 22, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan bas me cudi da te firme toliko traju i prodaju a nista nevaljaju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Januar 22, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Jedina prednost im je sto se peru, kupis jednom i traje koliko i motor. Na internetu nećeš naći ni jedan before/after Dyno chart da dokazuje povecanje snage samo od filtera. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Januar 22, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ostali se peru,da ali kad mu stavis i auspuh,oprugice,oprugu itd..I filter pomaze malo ako se nevaram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 22, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan bas me cudi da te firme toliko traju i prodaju a nista nevaljaju stvarno ne znam dal se iko usrecio kn filterom na skuteru od 50cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Januar 22, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad pogledas tako ima istine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 22, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan jedino je da vozi neku veliku masinu pa da stavi full sistem auspuha, power commander pa i kn filter... ovako 0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Januar 22, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ostali se peru,da ali kad mu stavis i auspuh,oprugice,oprugu itd..I filter pomaze malo ako se nevaram?Tako kazu stari ljudi Jos pre par godina sam na nekom forumu pratio jednu Temu gde su likovi iz superbike unlimited spremali r1 za trke. I šta god da su radili na motoru stavljali su motor na Dyno, sa KN filterom su otisi u minus sa konjima. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1366 Napisano Januar 22, 2016 Vinyl rider, 828 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan KN filter je čist PLACEBO , samim tim što je otvoren ( skini običan filter i tako turiraj pa će biti jasnije) pa nema lavirinta koji zagušuje zvuk tj motornu buku, dok ložiš motor do daske zvuci koji se čuju iz izduvne grane postaju sve jači i jači i ti vođen zvukom ložiš sve više i više ( a svaki koji ložiš ide , još kad se glasnije čuje) iiiiiiiii to je to, ti srećan, stavio filter, motor malo više galami dok ga cepaš , čini ti se da ide bolje i tako nastaje jedna fina lovačka priča. Uzmi kutiju filtera standardnu i iseci sve viškove plastike , ili prepravi nosač da ostane fabrički filter ali da bude otvoren - potpuno isti efekat. Imao sam KN i probavao i testirao i na kraju ga prodao, ništa mi tu ne dobijemo. Trenutno vozim sa fabričkim filterom ali sam skinuo onaj SNORKEL ili kako god bi ga mi ovde nazvali, isto se čuje da grmi kao KN. NE BACAJ PARE NA GLUPOSTI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1366 Napisano Januar 22, 2016 Vinyl rider, 828 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ako želiš da motor stvarno usisa više vazduha , onda moraš da otvaraš portove na glavi i usisnoj celoj grani a uzročno-posledično ako si dodao vazduha - moraš i goriva , zar ne ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 23, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne mora - al ce da pocne da prkće :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Januar 23, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...