Gavromxman 0 Napisano Januar 18, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki rm 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ponudite ako imate neke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 19, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Druze imas na kupujemprodajem koliko hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kod Sagmajstera na sajtu, ima dosta povoljnih modela...tj bilo je ranije, sad nešto i nema tih jeftinijih. http://www.xmoto.rs/proizvodi/tip/dirt-8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 20, 2016 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda si zainteresovan za GS1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 22, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan "oces nove ili polovne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 22, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet je , probaj ti to pre nego sto kupis......ja nosim 43, pa sam kupio 11-icu cross cizme. Mislio sam da je to do O'Neal proizvodjaca, medjutim i Alpinestar ista prica....11-ica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 22, 2016 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 1. 2016. at 14:19, VladaSD je napisao: Moj savet je , probaj ti to pre nego sto kupis......ja nosim 43, pa sam kupio 11-icu cross cizme. Mislio sam da je to do O'Neal proizvodjaca, medjutim i Alpinestar ista prica....11-ica. Lepo zbori Vlada SD-ja nosim 44,kupio sam BMW GS1 44 broj i sve je bilo okss dok sam probao,napravio par koraka......ali posle par sati provedenih u njima noge "oteknu" i eto problema-zato i prodajem svoje Bolje da ljulja nego da zulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strajder89 21 Napisano Januar 26, 2016 U prolazu, 19 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: Honda CBR 600rr Prijavi odgovor kao problematičan I ja trazim kross cizme isto broj 43,nemoraju biti nove,al da cena bude normalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...