peratrap 787 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan dajem oglas za kolegu koji iz nekog razloga neuspeva sam da postavi oglas tdm u dobrom stanju.... 2 dragona, gume 80%, schot oiler, zadnji kofer, grejač ručki,ralica u boji motora, dobar pouzdan i mali potrošač... ... Beograd 061/ 804 - 1- 668 PITAJ PRODAVCA cena 2500... moguć dogovor Ћаскање је завршено 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 17, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan A sto ga nije uslikao I sa druge strane? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 17, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan i ako neko moze da mi objasni razlog sakrivanja tablIce... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan To i mene zanima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my X1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska Sent from my X1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 17, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А можеш мислити сакрио човек таблице, можда не воли да се експонира како има XXX. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 17, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan А можеш мислити сакрио човек таблице, можда не воли да се експонира како има XXX. ma nikakav problem što je sakrio,no big deal,nego kad je već sakrio,zanima me razlog-šta dobije time. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan neko ko ima isti model stavi njegov broj i opljacka banku i pobegne 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan sa paznjom pratim oglas posto sam mog 3vd-a prodo pa sad .....trazim zamenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 17, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ga pratis,pogodi cenu i kupuj... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 18, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan neko ko ima isti model stavi njegov broj i opljacka banku i pobegne Ne mora da je opljacka, dovoljno da ako ima isti motor divljak za 1500 dindzi naruci istu tablicu na netu i da tera bahato po gradu, eto posle problema.. Послато са GT-I9060I уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze i na ulici da mu vidi tablicu 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne mora da bude divljak... a moze na ulici ali ne bih mogao ja npr na ulici da vidim... makar koliko toliko da se zastiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 18, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jel se vi zajebavate,il ste ozbiljni,,, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10590 Napisano Januar 18, 2016 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Jel se vi zajebavate,il ste ozbiljni,,, Meni lici na ozbiljnu zajebanciju. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan psssssst :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 18, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Peskir posluzio svrsi,da njega nema bilo bi upola manje pregleda :-) Sent from my X1 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 18, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha i nije obican peskir, no magicna Svedska krpa Послато са GT-I9060I уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1749 Napisano Januar 18, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Upola pregleda, i dve trecine komentara manje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 19, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Marketing je nauka Sent from my X1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 28, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan dal neko gleda ovu lepoticu ja sam vec ponudio moju ponudu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8521 Napisano Januar 28, 2016 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan E pa nek ti ponuđena ponuda prođe, pa da platiš pivo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 28, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan E pa nek ti ponuđena ponuda prođe, pa da platiš pivo. zasada odbijena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 29, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan niste daleko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...