Djomla199 569 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ekipa,jedno pitanje.na proleće treba da radim servis na GS-u 2007 sa ABS,pa mi treba neka korisna informacija.Gde i koje su dobre pločice u NS da uzmem.Trebaju mi prednje i zadnje.Svećice - 2 kom iridijum.Koje ulje da sipam,filter vazduha,ulja. I da potreban mi je zadnji desni fuzaster - nogostup ako neko ima neka javlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo nissin sinter plocice, koce odlicno ali prednje skripe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 226 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan A jes stvarno! To je u benzinu! Nista, onda pocinkovanu zicu, pa dva puta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...